NIKOLA ROKVIĆ SLOMLJEN OD BOLA: Po dolasku u Eginu pevač je primio tragičnu vest - "Dušo moja, koliko si brinuo o meni"

Novosti onlajn

25. 05. 2024. u 20:40

NIKOLA ROKVIĆ nakon mesec dana hodočašća stigao je iz Beograda u manastir Svetog Nektarija Eginskog u Grčkoj, gde se poklonio njegovim moštima.

НИКОЛА РОКВИЋ СЛОМЉЕН ОД БОЛА: По доласку у Егину певач је примио трагичну вест - Душо моја, колико си бринуо о мени

Foto: I. Marinković, Instagram printskrin/nikolarokvic, Shutterstock

Kada je stigao u manastir, Nikoli Rokviću su deca poklonila medalju, a sada je pevač otkrio koliko mu je ovaj poklon važan. On je otkrio i da je medalju napravila njemu jako važna osoba koja je preminula.

Foto: Instagram printskrin/nikolarokvic

- Pomislih u jednom momentu, kako je bilo našim precima, kada su se vraćali živi iz boja, kako su se osećali, preživeli borbe a najboljih prijatelja i saboraca nema… Ostavili svoje živote… Rekoh baš tada kumu Vladi, možeš li to kume da zamisliš… Preživeo si, radostan si, uspeo si a opet veliki gubitak, najbliži prijatelji otišli... Dođoh do cilja... Dobih medalju od svoje dece… Medalju koju mi je napravio moj brat Branislav Bane Babić! I baš u momentu kada mi je stavljena medalja, zvona na crkvi su zazvonila… Velika radost!!! Duša moja je lebdela predelima Egine… A moji me u tim momentima sačuvaše, sačuvaše od teškog saznanja - napisao je Rokvić, pa nastavio:

- Kada je sunce zašlo, morali su da mi kažu… Duša moja, srce moje, radost moja, Bandži moj, iznenada nas je napustio baš na dan kada sam stigao… Rođen na Svetog Nikolaja, otišao na prenos moštiju Sv.Nikolaja… Dušo moja, koliko si brinuo o meni, koliko si me naučio životu, 30 godina smo drugovali, toliko si usadio svojih emocija i muzike u moju dušu! Hvala ti! Hvala ti za sve sigurnosti koje si imao za nas! Hvala ti za drugarstvo!! I moram ti reći! U potpunosti si ispunio životom reči blaženopočivšeg patrijarha Pavla! "Živite tako da kada se rodite, svi se smeju a kada odlazite, svi da plaču". Znam da si na pravom putu!!! Večna ti slava brate moj dobri - napisao je Nikola Rokvić u emotivnoj objavi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)