PREMINUO GLUMAC NIKOLAS DONELI: Pamtimo ga kao gospodina Mekenzija, porodica nije navela uzrok smrti, a njegove kolege u šoku

Novosti onlajn

10. 01. 2022. u 15:42

NIKOLAS Doneli, britanski glumac je preminuo u 83 godini. Najpoznatiji je po ulozi gospodina Mekenzija u dečijoj seriji "Grange Hill" koja je jedna od najdužih serija u britanskoj televizijskoj istoriji.

ПРЕМИНУО ГЛУМАЦ НИКОЛАС ДОНЕЛИ: Памтимо га као господина Мекензија, породица није навела узрок смрти, а његове колеге у шоку

Printsrkin/Jutjub

Porodica je izdala saopštenje o njegovoj smrti, a prenosi britanski "D San".

- Bio je graciozan, dobar i pažljiv čovek, divan otac i deda.. Bio je veoma duhovit i izuzetno dobro je pričao priče, glumeći sve karaktere, divno društvo i bilo je privilegija znati ga. Voleo je da bude na usluzi ljudima i voleo je da se osećaju dobro došlo - stoji u objavi.

Nikolas je rođen u Kensingtonu, legendarnu ulogu mister Mekenzija je tumačio od 1985. do 1989., a karijeru je započeo daleke 1955. godine. Penzionisao se 1993. godine i tada je postao jedan od propovednika katoličke crkve.

Svoju buduću suprugu je upoznao u Nemačkoj, tokom svog nacionalnog služenja vojske. Dobili su dvojicu sinova, ćerke bliznakinje i petoro unučadi.

Brojne kolege i fanovi se opraštaju od njega na društvenim mrežama. Mngi su u šoku zbog iznenadne smrti glumca.

BONUS VIDEO:

Glogovac je pogrešio fakultet, ali je tu grešku, na sreću, ispravio

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

AKO OVO GLEDATE - MRTAV SAM Tragična smrt slavnog jutjubera (23) i video koji se pojavio