PRIŽELJKUJE SCENE SA PETROM: Tamara Dragičević otkrila koji deo iz "Tome" je ključan za ceo film

Novosti onlajn

03. 01. 2022. u 09:30

FILM "Toma" prikazan je na malim ekranima televizijskim gledaocima, a neke od najvažnijih uloga odglumili su bračni partneri Tamara Dragičević i Petar Benčina.

ПРИЖЕЉКУЈЕ СЦЕНЕ СА ПЕТРОМ: Тамара Драгичевић открила који део из Томе је кључан за цео филм

Foto: N.Skenderija

Uloga koja je definitivno obeležila prethodnu godinu za glumicu Tamaru Dragičević bila je uloga Silvane Armenulić u filmu "Toma".

Neostvarena ljubav, prijateljstvo i neraskidive veze Tome i Silvane jedni su od ključnih motiva ovog filma, koji je sinoć po prvi put prikazan na nacionalnoj televiziji, te su ga odgledali i oni koji do sada nisu posetili bioskope.

Tamarin suprug Petar Benčina odigrao je ulogu doktora, takođe jednu od glavnih i izuzetno važnih, ali ovaj bračni par, ipak, nije delio zajedničke scene u "Tomi".

Tamara otkrila da li ih zajedničke scene čekaju u 2022. godini:

- Čar našeg posla jeste to što nikad ne znamo šta je sledeće. U glumi najviše volim što ne znam šta je taj sledeći telefonski poziv i projekat koji ćemo raditi. Petar i ja pažljivo biramo uloge, ali bismo voleli da delimo kadar.

Na pitanje kako je doživela scenu u kafani kad Toma Zdravković peva "LJiljanu", Tamara je imala iskren odgovor.

- Plakala sam kad sam prvi put gledala film i tu scenu. Bila sam samo obična publika i kao neko ko nema nikakve veze s tim projektom. Scena s Petrom i Paulinom Manov je ključna za ceo film što se tiče emocija. Meni je to bilo predivno — ispričala je Tamara.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

RETKO GA VIĐAMO: Ana Ivanović objavila sliku sa ocem - uz emotivnu poruku za rođendan (FOTO)