PISALO SE DA SU ANASTASIJA I BOGDANA U SVAĐI: Pevačica odlučila da progovori i stane na put tračevima

Novosti online

26. 12. 2021. u 21:49

ANASTASIJA Ražnatović je za kratko vreme postala jedna od najvećih zvezda među pevačima mlađe genracije.

ПИСАЛО СЕ ДА СУ АНАСТАСИЈА И БОГДАНА У СВАЂИ: Певачица одлучила да проговори и стане на пут трачевима

Foto: Instagram

Niže hit za hitom, a kloni se skandala. Ipak, javnost mnogo zanima njen odnos sa majkom, bratom Veljkom, ali i kakva joj je komunikacija sa Bogdanom Rodić. Ona je konačno progovorila na temu glasina da je u lošim odnosima sa svojom snajom.

Kako je mlada pevačica nedavno postala tetka malom Željku, ona je otkrila kako se oseća u toj ulozi i kakav odnos ima sa svojim bratom, Veljkom.

- Sve mu je interesantno! On je definitivno najlepša stvar koja nam se desila. Bila je ovo godina slavlja, sve je bila u razmaku nedelju dana, ali uvek je lepo kada postoji lep trenutak i povod za slavlje - priča Anastasija, pa nastavlja:

- Veljkov i moj odnos je super, kao i uvek. Iako je on stariji od mene, istina je ono što kažu da žene brže sazrevaju od muškaraca. Naravno, on se sada dosta uozbiljio zbog porodice, ali mi smo uvek bliki bliski i tako će ostati - kaže Ražnatovićeva, pa se odmah osvrnula i na svoj odnos sa njegovom suprugom, Bogdanom:

- Sećam se da su pisali da smo Bogdana i ja u svađi, ali to nije istina. Ja sam Veljka upoznala sa Bogdanom, njihov odnos je zaista divan, kao i moj i njen. Mnogo je volim, tako da stavila bih tačku na te glasine da smo nas dve u zategnutim odnosima, to zaista nije tako - iskrena je Anastasija.

(Kurir)

BONUS VIDEO - BIVŠI NISU PROKOCKALI MOJE POVERENjE: Nataša Bekvalac o bivšim supružnicima

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)