SEVERINA ČESTITALA BOŽIĆ: Pevačica objavila fotografiju iz luksuznog stana u Zagrebu

Novosti online

25. 12. 2021. u 20:53

PEVAČICA Severina Vučković čestitala je katolički Božić fotografijom iz svog doma u Zagrebu.

СЕВЕРИНА ЧЕСТИТАЛА БОЖИЋ: Певачица објавила фотографију из луксузног стана у Загребу

Foto:Jutjub printskrin/Gloria Glam

Naime, Severina je pozirala svom luksuznom stanu i pokazala kako izgleda enterijer, a veliku pažnju privukli su ogromni prozori sa prazničnim ukraskima.

Na prozorima su iscrtane pahulje, jelke, ali i imena članova njene porodice. Sve se odlično uklapa uz nežne boje koje dominiraju u njenom domu.

Sudeći po onome što se vidi na slici, Severina je mislila na svaki detalj i stan je uredila po svom uskusu.

- Srećan Božić, želim vam puno "putokaza" u životu, koji vas čine sretnim… Meni je falilo prozora - napisala je Severina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Podsetimo, nakon razvoda od Igora Kojića, mediji su šuškali o njenoj navodnoj vezi sa producentom Filipom Miletićem, a Severina je ubrzo demantovala te navode.

- Filip i ja nismo u vezi, ne zabavljamo se. Jednostavno već dugo ne čitam novine, nego mi jave prijatelji šta pišu i onda, kad smo videli naslov "Kako dalje", onda smo se smejali jer ono, završili smo ploču i sad ćemo kao prekinuti… Međutim, naša saradnja traje 10 godina, verovatno je moj razvod to pokrenuo, ali je toliko pogrešno plasirano. Uopšte me više ne pitaju ni je li to istina ili nije, ali bolje da pišu o tome nego o nekim teškim stvarima o kojima se pisalo - rekla je Severina nedavno.

BONUS VIDEO - ADRIJANA LIMA: Uz pesmu Lepe Brene proslavlja Božić

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)