SVIMA SU KRVAVE RUKE: Jelena Karleuša se obratila porodici tragično preminule jutjuberke Kike (FOTO)

Novosti onlajn

09. 12. 2021. u 17:06

SRPSKA influenserka i gejmerka Kristina Kika Đukić (22) preminula je u sredu, 8.12.2021. u večernjim časovima, a tim povodom se oglasila Jelena Karleuša.

СВИМА СУ КРВАВЕ РУКЕ: Јелена Карлеуша се обратила породици трагично преминуле јутјуберке Кике (ФОТО)

Foto: Ž. Knežević

Naime, Karleuša je odlučila da se obrati svim milionskim pratiocima na društvenoj mreži, pa je oplela po psihopatama koje maltretiraju nedužne ljude na društvenim mrežama.

- Povodom strašne vesti da se poznata domaća jutjuberka ubila zbog sajber zlostavljanja, te da je imala samo 21 godinu, imam da izjavim sledeće: Prvo, porodici izjavljujem najiskrenije saučešće. Ne smem ni da zamislim bol porodice, majke, u ovom trenutku. Drugo, kao osoba koja je godinama na udaru i medija, i psihopata sa društvenih mreža, imam svo pravo da kažem svima su krvave ruke! Svi smo kao društvo krivi! To što sam ja jaka i što sam kao životinja naučila od malena da me vređaju i napadaju, ne znači da je svako jak i ne znači da je to nešto na šta se treba navići, kao da je normlano! Nije normalno da te vređaju hiljade i hiljade maloumnika bez imena i slike, kojima nikada nisi zlo učinio, niti na senku stao! Nije normalno da se svi sadistički uživaju čitajući i gledajući mrcvarenje žrtve! Bolestno je! Kao društvo smo postali izvitoperena gomila psihopata koje zabavlja tuđa patnja! - napisala je Jelena između ostalog.

Foto: Printscreen/Instagram

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a