DA LI SI DOVOLJNO LUD DA MENI KAŽEŠ DA? Kija Kockar predstavila novu pesmu, koja najavljuje njen predstojeći album prvenac

N.P.

08. 12. 2021. u 22:29

BIVŠA stjuardesa, pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga", spisateljica i pevačica Kija Kockar, predstavila je u jednom beogradskom restoranu svoju novu pesmu "Da li si dovoljno lud da meni kažeš da".

ДА ЛИ СИ ДОВОЉНО ЛУД ДА МЕНИ КАЖЕШ ДА?  Кија Коцкар представила нову песму, која најављује њен предстојећи албум првенац

Foto ATA Images

Kockareva je plenila prepoznatljivom harizmom i energijom, ali i je i sve prisutne goste zasenila besprekornim izgledom i osmehom. Promociju su uveličali njena majka Nadica Zeljković, ali i Aca Lukas, Ruža Rupić, Tijana Ajfon... Nije Kija krila uzbuđenje zbog promocije novog singla, ali i najave albuma. Na pitanje novinara šta od nje možemo da očekujemo u budućnosti je odgovorila:

- Posle duge pauze nas očekuje veliki bum - pripremite se!

Kija je pesmu uradila u saradnji sa "Hajp" produkcijom, ali je ponosno istakla da voli da se "umeša" i u snimanje spotova, scenografiju, i kostime, tako da je na albumu bila, kako kaže, i producent i režiser. Naglasila je da je, baš kao i "Da li si dovoljno lud da meni kažeš da", svaka njena pesma autobiografska i da se u svakoj pronalazi. Novinari su bili nestrpljivi da saznaju kada će biti objavljen album, dok Kija nije dala konkretan odgovor, ali je prisutnima zagolicala maštu:

- Čeka nas još pet pesama, spotove ćemo izbacivati na 15 dana. Očekujte neočekivano. Promocija novog singla ima isti naziv kao i sam album. Uskoro nas očekuje još jedna nova pesma. U Novu godinu ulazim sa dve nove pesme i dva spota.

Kako kaže, najveću podršku na estradi su joj pružili Aca Lukas i Dragana Mirković, kao i Milica Pavlović. I dok je sa novinarima nesebično delila planove za karijeru, Kija je ostala krajnje misteriozna što se tiče privatnog života.

- Slobodna sam, muškarci imate još 22 dana do Nove godine da me osvojite - rekla je Kija kroz smeh.

Na pitanje gde planira za novogodišnje i božićne praznike, mlada pevačica je odgovorila da će ih rado dočekati u krugu porodice, i bez nastupa. Ističe da se posvetila snimanju albuma i pesama, i da će rado i u novogodišnjoj noći biti spremna da radi i snima, ako to ostali budu želeli.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)