KO JE ČUVENA TOKIO KOJA JE ZALUDELA SVET? Bogatstvo ove brinete se procenjuje na više od tri miliona dolara

Novosti online

05. 12. 2021. u 13:57

SVE što je lepo, ima i svoj kraj. Poslednjih pet epizoda poslednje i pete sezone najpopularnije serije "La kasa de papel" prikaza je na Netfliksu, a fanovi mogu da budu sigurni da je kraj.

КО ЈЕ ЧУВЕНА ТОКИО КОЈА ЈЕ ЗАЛУДЕЛА СВЕТ? Богатство ове бринете се процењује на више од три милиона долара

Foto: Profimedia/instagram ursulalolita

Jedna od glumica koja je privukla najveću pažnju je i zgodna Ursula Korbero, evo ko je ova zgodna brineta koja je zaludela svet. 

Foto: Profimedia/instagram ursulalolita

 

Ursula je rođena u Barseloni 11, avgusta 1989 godine, a interesovanje za glumu počelo je još kada je bila devojčica. Sa šest godina prvi put se pojavila pred kamerama na snimanju reklame. Prvu veliku ulogu imala je sa 13 godina, a u međuvremenu je pohađala kurseve flamenka i džeza i glume kao i scenskog govora. To joj je omogućilo da kasnije izvede pesmu "El precio" sa grupom Cinco de Enero, koji je napisao muziku za televizijsku seriju "Fisica o kuimica", u kojoj je glumila nakon što se preselila u Madrid.

Ostvarila je brojne uloge u serijama i filmovima, za koje je često dobijala nagrade u Španiji. Profilisala se kao umetnica koja se ističe u porodičnim dramama, ali se okušala i u horor filmovima.

Foto: Profimedia/instagram ursulalolita

 

NJena životna uloga je - Tokio, narator u seriji "La Casa de Papel". Korbero je dobila prvu ulogu u seriji na engleskom jeziku 2018. godine, ali je nastavila da glumi u svojoj zemlji. Takođe se pojavila u spotu za J. Balvina, Due Lipe i Bad Bunni's "Un Dia" (One Dai).

Obožavana je u španskim medijima a o njenom privatnom životu počelo je da se piše 2008. godine, kada se zaljubila u glumca Izraela Rodrigeza. U njega je bila zaljubljena dve godine, nakon čega je započela vezu sa teniserom Felisijanom Lopezom. Zbog visokog pritiska, par je raskinuo posle samo pet meseci. Početkom 2013. viđena je sa glumcem i modelom Andresom Velenkosom, a veza je počela ubrzo nakon što je raskinuo sa Kajli Minog. NJihova veza trajala je skoro tri godine.

Od 2016. u ljubavi je sa godinu dana starijim glumcem Čajnom Darinom (sina poznatog argentinskog glumca i pisca Rikarda Darina), kojeg je upoznala na snimanju filma "La embajada" i sa kojim živi u Madridu.

Od početka svoje karijere, Korbero je vodila računa o svom izgledu i aktivno se bavila fitnesom. Uz pomoć ličnog trenera uspeva da održi sjajan izgled, a zbog svoje lepote i gracioznosti uradila je brojne modne kampanje. Između ostalog, krasila je naslovnicu septembarskog izdanja španskog Voga. Voli modu i, kako je navela, nikada nije nosila nešto što je trenutno popularno, a da joj se to ne dopada. "Zavisna" je od čestog menjanja frizura i boje kose. Zaljubljena je u nakit i kada putuje u druge zemlje, uvek ga kupuje kao suvenir.

Foto: Profimedia/instagram ursulalolita

 
O porodici nerado govori, ali je poznato da je veoma bliska sa starijom sestrom Monikom. Mama Ester ju je rodila kada je imala samo 17 godina. Glumica majku i sestru smatra najvažnijim ženama u životu i, kaže, uvek su joj bile podrška.

"Snake Eies" je njen prvi veliki projekat posle "Kuće od papira".

Foto: Profimedia/instagram ursulalolita

 

 - Moj život se promenio i osećam se zahvalno i ponosno. Tokio će mi mnogo nedostajati, ali u isto vreme mislim da će zauvek biti deo mene - rekla je glumica.

U slobodno vreme najviše voli da čita i pliva. Uz veliku popularnost, stekla je bogatstvo i ono se danas procenjuje na više od tri miliona dolara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)