NEĆU GLUMITI U NASTAVKU "IGRE SUDBINE": Popularna Višnja iz serije objasnila - "Nemam više šta da ponudim"

Novosti onlajn

05. 12. 2021. u 09:43

U POPULARNOJ seriji “Igra subine” koja se trenutno prikazuje na Prvoj, Jelena je ostvarila zapaženu ulogu Višnje, kućne pomoćnice i desne ruke poslovne žene Ade Kanački.

НЕЋУ ГЛУМИТИ У НАСТАВКУ ИГРЕ СУДБИНЕ: Популарна Вишња из серије објаснила - Немам више шта да понудим

Foto: Printskrin/Prva

Iako se već sa nestrpljenjem očekuje početak snimanja treće sezone ovog serijala Žarka Jokanovića, Jelena neće učestvovati u nastavku, piše "Blic".

- U pravu ste, neću snimati nastavak. Završio se jedan ciklus i moramo da idemo dalje. Moja situacija je takva da idem dalje u nove projekte i prosto moram da stanem sa ovim snimanjem. Dosta smo rekli sa „Igrom sudbine“ u 409 epizoda i mislim da smo zaokružili jednu priču. Verujem da u njoj može još nešto da se kaže ali ja sam odlučila da kao umetnikkrenem dalje, u nove projekte.

Na pitanje da li joj je žao što napušta ekipu i nastavak serije, glumica kaže:

- Nisam razmišljala o tome da li mi je žao. Ipak nije jer ljudi gube najbliže, pa idu dalje kroz život. Ovo je projekat u kome sam bila dve godine i dala sam svoj maksimum. Nisam se nijednog trenutka premišljala da ostanem u ovom projektu, jer ja više nema šta da ponudim ovoj seriji.

Jelena tvrdi da nije upućena ko osim nje više neće biti deo serije.

- Kada je pala poslednja klapa, ja sam se pozdravila sa ekipom sa kojom sam lepo radila. Mi smo imali i našu grupu „Pančetovići“ u kojoj su bili svi glumci. Zahvalila sam im se na saradnji i odjavila se. Jednostavno, idemo dalje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)