PRIČALO SE DA SU UBILI SAMANTU DŽONS: Otkriveno šta se zapravo desilo sa njenim likom i koji je razlog

Novosti onlajn

30. 11. 2021. u 14:41

SERIJA „And Just Like That“, novo poglavlje kultnog „Seksa i grada“, prati Keri (Sara DŽesika Parker), Mirandu (Sintija Nikson) i Šarlot (Kristin Dejvis) koje od uzbudljivog putovanja kroz komplikovanu stvarnost i prijateljstva u tridesetim zakoračuju u još komplikovaniju stvarnost i prijateljstvo u pedesetim. I sve to bez legendarne Samante.

ПРИЧАЛО СЕ ДА СУ УБИЛИ САМАНТУ ЏОНС: Откривено шта се заправо десило са њеним ликом и који је разлог

Foto EPA

Pošto je objavljena zvanična najava serije i svi s nestrpljenjem iščekuju emitovanje prve epizode, izvor blizak produkciji konačno je dao odgovor na pitanje šta se desilo sa Samantom DŽons.

Odavno je poznato da se Kim Katral neće pojaviti u nadolazećem serijalu, ali ne i na koji je način lik Samante odstranjen iz serije. Šuškalo se da je ubijena, međutim, scenario je drugačiji.

- Nismo mogli da dopustimo da Samanta luta NJujorkom i da druge žene (Šarlot i Miranda) ne komuniciraju s njom. To jednostavno ne bi imalo smisla. Nije bila opcija ni da je pošaljemo u Los Anđeles, jer smo to učinili u prvom filmu, tako da je njen lik sa sedištem u Londonu zaista bio savršen način da je održimo u životu i objasnimo njeno odsustvo - rečeno je iz produkcije.

(Hello)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)