ULOGA MARIJE PRVO PONUĐENA DRUGOJ GLUMICI: Rialdi Kadrić je "Žikina dinastija" obeležila karijeru, a evo koja dama je odbila da zaigra tu

Novosti onlajn

26. 11. 2021. u 14:18

RIALDA Kadrić je ostala upamćena po ulozi Marije u kultnom filmu "Lude godine", a prvi put kada je zaigrala u "Žikinoj dinastiji".

УЛОГА МАРИЈЕ ПРВО ПОНУЂЕНА ДРУГОЈ ГЛУМИЦИ: Риалди Кадрић је Жикина династија обележила каријеру, а ево која дама је одбила да заигра ту

Foto: Printskrin/ jutjub

Imala je samo 14 godina kada je osvojila publiku ljubavnom pričom sa filmskim partnerom Vladimirom Petrovićem, koji je tumačio lik Bobe.

Foto IMDb

Ipak, uloga Marije je bila namenjena Sonji Savić, ali ona nije mogla da prihvati zbog mnogih obaveza na drugim filmovima. Na zahtev publike snimljeno je još osam filmova, iako nije bilo u planu da se snimaju nastavci. Prva klapa je pala 1977, a poslednji 1992.

Foto: TV Nikšić Printskrin

Podsetimo, Rialda Kadrić preminula je u 57. godini u Atini. Nikada se nije previše eksponirala, čak je odavala utisak stroge i suzdržane devojke. Završila je svetsku književnost i master studije, bavila se novinarstvom, a godine je posvetila usavršavanju do zvanja psihoterapeuta.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

IZMEĐU MEMŠE I SAKALE, IZMEĐU KLASIKE I MODERNOG: Dobro poznati lanac koji garantuje ugodan odmor i dobru uslugu