BREGA NA PROMENADI, A LUKAS U KAFANI: Beograđani i njihovi gosti imaće najspektakularniji doček Nove godine

V. M. P.

26. 11. 2021. u 09:48

JEDAN od najpoznatijih muzičara sa prostora nekadašnje Jugoslavije, Goran Bregović (71), nastupiće u Beogradu na dočeku nove 2022. godine. To je juče napisao zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na svom fejsbuk-profilu.

БРЕГА НА ПРОМЕНАДИ, А ЛУКАС У КАФАНИ: Београђани и њихови гости имаће најспектакуларнији дочек Нове године

Foto M. Anđela / ATA Images

- Grad Beograd imaće ove godine najspektakularniji doček Nove godine jer ispred Doma Narodne skupštine nastupaju Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović - naveo je Vesić. - Iste večeri na Sava promenadi, Grad Beograd u saradnji sa kompanijom "Beograd na vodi" organizuje koncert za one koji vole Gorana Bregovića. Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade "Rezidens", osim Bregovića, nastupiće Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi. Posetioci će prisustvovati laserskom spektaklu i vatrometu.

Prema njegovim rečima, Grad Beograd će narednih dana da objavi ko će da nastupi i na koncertima koje organizuje 29. i 30. decembra, a namenjenim mlađoj populaciji, takozvanoj "Dečjoj Novoj godini", na 25 lokacija u svih 17 beogradskih opština.

Podsetimo, popularni Brega je poslednji put u Beogradu u najluđoj noći nastupio 2009. Kada je reč o ostalim prestoničkim nastupima u novogodišnjoj noći, zanimljivo je da će folk diva JK, osim ispred Skupštine, pevati i u klubu "Kasina", a cena dočeka je od 50 do 100 evra, sa "sitnim keteringom". Ko želi da 2022. dočeka uz nekadašnjeg kralja splavova Acu Lukasa, može to učiniti u kafani "Tarapana", a cena karte je 40 evra, plus rezervacija koja ide od 50 do 1.500 evra. Uz najskuplje separee ide i gratis flaša šampanjca. U hotelu "Metropol" pevaće Aco Pejović, a cena ulaznice se kreće od 120 do 180 evra za sedenje za stolom, kao i 60 i 70 evra za stajanje kraj barskog stola. Obe varijante uključuju novogodišnju večeru na bazi švedskog stola. Seka Aleksić nastupa za najluđu noć u hotelu "Jugoslavija", a cena karte po osobi, u zavisnosti od pozicije stola, iznosi od 100 do 200 evra i uključuje večeru i neograničenu konzumaciju alkoholnih i bezalkoholnih pića cele noći.

Novosadska barbika Nataša Bekvalac pevaće 31. decembra u hotelu "Hilton", cena po osbi je 170 ili 190 evra, a uključuje kompletnu večeru i jednu čašu šampanjca "moet". "Hajat ridžensi" je angažovao Sašu Matića, a ko želi da 2022. dočeka uz njegove pesme, zadovoljstvo će morati da plati 160, 170 ili 190 evra (sedenje za stolom) ili 80 evra (stajanje). I jedni i drugi gosti za taj novac moći će da uživaju u večeri i čaši šampanjca kao dobrodošlici. Hotel "Majdan" nudi "tri u jedan" - doček uz Daru Bubamaru, Slobu Radanovića i Aleksandru Mladenović, a cena karte po osobi, uz iće i neograničeno piće, kreće se od 110 do 150 evra. Od 130 do 170 evra platiće onaj ko hoće da sluša Aleksandru Prijović u hotelu "Kraun plaza" (večera i čaša šampanjca). Radiša Trajković Đani pevaće u "Garden hilu" na Ledinama, a karta je od 100 do 160 evra (večera i piće u neograničenim količinama). U "Kopernikus 6 10 ivent centru" goste će zabavljati Rada Manojlović i Peđa Medenica, a cena po osobi, uz iće i neograničeno piće, iznosi od 100 do 200 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!