BEKUTA MOLILA LEKARE DA JE PUSTE KOD MRKE: I dalje neizvesno zdravstveno stanje političara

Novosti onlajn

25. 11. 2021. u 15:48

ZDRAVSTVENO stanje Milutina Mrkonjića i dalje je neizvesno.

БЕКУТА МОЛИЛА ЛЕКАРЕ ДА ЈЕ ПУСТЕ КОД МРКЕ: И даље неизвесно здравствено стање политичара

Foto: Z. Knežević/V. Danilov

 Usled komplikacija posle ugradnje bajpasa Mrka je stavljen na respirator.

Kako prenose beogradski mediji, pevačica je navodno molila doktore da joj dozvole da bude sve vreme uz Milutina jer je ubeđena da bi mu se stanje poboljšalo kada bi slušao njen glas i osetio njeno prisustvo.

- NJemu se preko noći stanje pogoršalo i odmah su ga priključili na respirator, međutim, niko se nije usudio od lekara da daje precizne prognoze, jer je sve neizvesno. Ana je molila da je puste da bude pored Mrke, da ga drži za ruku i da mu priča jer je ubeđena da bi tako što pre došao svesti. Bila je spremna da spava u bolničkoj sobi kraj njega, jer veruje da bi ga njeno prisustvo oporavilo - rekao je izvor za medije.

Pevačica se drži veoma dobro, a kako je ranije rekao izvor, Bekutin bliski prijatelj, ona je veoma jaka žena i nema vremena da plače, a veruje da će njen Mrka uskoro doći kući.

Pevačica je, i pored teške situacije i neizvesnosti, držala govor na sahrani Marinka Rokvića, održala je govor i na komemoraciji Marini Tucaković, a prisustvovala je sahrani svoje kume Merime NJegomir, gde se takođe potresnim govorom oprostila od kume.

Bekuta se na Meriminoj sahrani poverila prijatelju, koji je pitao za Milutinovo zdravstveno stanje, da je političar bolje i da se nadaju da će biti sve bolje, saznaje Kurir.

- Mrki je bolje, bolji su rezultati nego juče i doktori se nadaju da će biti još bolje - rekla je prijatelju Ana Bekuta vidno potresena, zahvaljujući mu na brizi.

Podsetimo, Mrka je u avgustu ove godine operisao srčane zaliske, a početkom novembra je opet hospitalizovan kako bi mu ugradili pejsmejker.

Tada ništa nije ukazivalo na to da će mu se zdravstveno stanje naglo pogoršati i da će voditi ovu životnu bitku.

(KURIR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)