NEMA OPROŠTAJA BEZ BEOGRADA: "Vajtsnejk", u sklopu evropske turneje, stiže na "Tašmajdan" 6. jula 2022.

V. N.

23. 11. 2021. u 12:19

LEGENDARNI hard--rok bend "Vajtsnejk" u sklopu oproštajne turneje, ponovo stiže u Beograd. Dejvid Koverdejl (na slici) i ekipa zagrmeće na stadionu "Tašmajdan" 6. jula 2022. Predgrupa će biti "Ded dejzis", koje predvodi Koverdejlov kolega iz "Dip parpl" dana, Glen Hjuz.

НЕМА ОПРОШТАЈА БЕЗ БЕОГРАДА: Вајтснејк, у склопу европске турнеје, стиже на Ташмајдан 6.  јула 2022.

Foto Tyler Bourns

Dejvid je upravo sa "Dip parplom" prvi put zapevao u Beogradu još davne 1975, u hali "Pionir", a u poslednjih 15 godina redovno je sa "Vajtsnejkom" posećivao srpsku prestonicu. Nizali su se koncerti na "Tašmajdanu" 2006. u "Areni" 2011, na Kalemegdanu 2013, u "Pioniru" 2015, i ponovo na "Tašu" 2019. godine, koji se pamti po neverovatnom pljusku na kraju.

- Neizmerno se radujemo koncertu na "Tašmajdanu" - poručuje Koverdejl.

- Pridružite nam se u slavlju svega onoga što "Vajtsnejk" predstavlja skoro 50 godina. Čast i privilegija mi je što sam uvek nastupao sa najboljim muzičarima, pred milionima ljudi širom sveta koji su me pratili i podržavali na ovom neverovatnom putovanju. Vreme je da stavim tačku na pet dekadentnih, fascinantnih i reptilskih dekada, a oproštaj bez Beograda, jednostavno, nije moguć.

Ulaznice po cenama 2.900 dinara (parter) i 3.500 dinara (tribine i fan pit) biće od sutra u prodaji. Koncertu će moći da prisustvuju svi sa potvrdom o vakcinaciji ili preležanom kovidu 19 u poslednjih šest meseci, a biće omogućeno i besplatno testiranje ispred stadiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri