"ISPALO JE DA SAM JE PRETUKAO": Darko Lazić i Barbara Bobak otkrili šta se tačno dešavalo u noći kada su završili u bolnici

Novosti online

18. 11. 2021. u 19:59

TURBULENTNA veza estradnog para Barbare Bobak i Darka Lazića intrigira javnost.

ИСПАЛО ЈЕ ДА САМ ЈЕ ПРЕТУКАО: Дарко Лазић и Барбара Бобак открили шта се тачно дешавало у ноћи када су завршили у болници

Foto: ATA Images

Natpisi u medijama o njihovim navodnim tučama i svađama su gotovo svakodnevni, skoro da nema ni jedne pozitivne vesti ili komentara vezanih za njihov odnos, a nedavno se u medijima pojavila i informacija da je Darko navodno Barbaru pretukao.

- Jedino oko čega se svađamo jesu sitnice. Barbara je prgava. Mislim da smo dovoljno odrasli da bi prekinuli naš odnos ukoliko bi došlo do fizičkog nasilja. Da se tako nešto desilo, ne bismo bili zajedno, sigurno - rekao je Darko.

Lazić je priznao da Barbari iz ljubavi često popušta. Čak je i fenira i namešta joj kosu.

- Ne znam kome je više zanimljivo da prati našu vezu, ali nam je publicitet dobro došao. U početku me je nerviralo, a sada sam se navikla. Smejemo se tome zajedno. Darko me fenira, ali ne ume - rekla je Barbara.

Pevačica je objasnila kako je došlo do toga da sa Darkom završi u bolnici.

- Imala sam udes i to ničim izazvan. Darko se vozio u autu iza mene. Vozila sam po nasipu u Novom Sadu. Nisam bila umorna, ni pijana, niti sam jurcala. Pukla mi je zadnja guma i izgubila sam kontrolu nad autom. Otišla sam u Urgentni preventivno jer se od adrenalina i šoka neke stvari osete tek kasnije. Pregledali su me lekari i ustanovili da mi nije ništa. Darko je bio sa mnom - ispričala je Barbara.

Barbarine reči potvrdio je i sam Darko.

- Naravno da sam bio uz nju. Ispalo je kao da sam je pretukao i još doveo u bolnicu. Ne sećam se kada je u medijima izašlo nešto dobro o meni. Dokle više? Putem ljubavi pokazaćemo ljudima da su pogrešili. Vidi se da se volimo, ostavite nas više na miru ljudi, hoćemo da imamo naš život - poručio je pevač.

(Kurir)

BONUS VIDEO: USPOMENA U TRENUCIMA BOLA: Darko Lazić podelio snimak gde svira sa ocem Milanom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)