SAŠI KOVAČEVIĆU NISU DOPUSTILI ULAZAK U NEMAČKU: Držali ga više od 16 sati u bescarinskoj zoni, ostao i bez dozvole za rad

Novosti online

13. 11. 2021. u 20:19

POPULARNI pevač Saša Kovačević doživeo je neprijatnost kada je u bescarinskoj zoni proveo više od šesnaest sati.

САШИ КОВАЧЕВИЋУ НИСУ ДОПУСТИЛИ УЛАЗАК У НЕМАЧКУ: Држали га више од 16 сати у бесцаринској зони, остао и без дозволе за рад

Foto: Instagram/sashakovacevic

Naime, Saša je večaras, 13. novembra, trebalo da nastpi u Nemačkoj, gde su pooštrene mere zbog pandemije korona virusa, zbog čega je nastao problem.

Za ulazak u Nemačku neophodno je da je osoba vakcinisana Fajzer vakcinom, a svi članovi Sašinog benda vakcinisani su kineskom vakcinom. Iako su uradili antigenske testove, a pritom je Saša prelezao koronu i na uvid dao dokument o tome, sve je bilo bezuspešno.

Saša i članovi njegovog benda su se smrzavali u prostorijama bescarinske zone više od 16 sati i nisu uspeli da dobiju dozvolu za rad.

- Nažalost, novi propisi koje je donela država Nemačka, u cilju sprečavanja širenja korona virusa virisa, sprečili su nas da večeras budemo sa vama u Dizeldorfu i zbog toga se nastup pomera za neki sledeći termin - navodi se u saopštenju Sašinog PR tima.

- Mi smo uradili sve što je bilo do nas, proveli smo i noć na aerodromu kako bismo dobili dozvolu za rad ali nažalost bezuspešno - naveo je Sašin PR tim.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)