ZORAN KALEZIĆ SE BORI PROTIV TEŠKE BOLESTI: Ne znam zašto se to toliko okomilo na nas

Novosti online

12. 11. 2021. u 08:00

PEVAČ Zoran Kalezić je nedavno saopštio da je oboleo od kancera pluća.

ЗОРАН КАЛЕЗИЋ СЕ БОРИ ПРОТИВ ТЕШКЕ БОЛЕСТИ: Не знам зашто се то толико окомило на нас

Foto: Printskrin Youtube/ ZORAN KALEZIC

 - U ponedeljak idem u bolnicu, imam kancer pluća - rekao je Zoran Kalezić.

Pevač kaže da želi da ga narod voli i pamti, jer je on narodni umetnik.

 - Nije Zoran Kalezić snob, ja sam narodni umetnik i hoću sa narodom, da me on voli. Ako sam ja narodni umetnik, zašto se ne bih lečio tamo gde i moj narod. Ja ne vidim razlog da ne verujem doktorima Pavličiću i Čamparu. Ne znam šta to drugi lekari znaju bolje - naglasio je on.

Naglasio je i da njemu ne treba publicitet, nego je bitno da volimo sebe.

 - Ne treba meni publicitet, hoću ovim da doprinesem da volimo sebe, svoje komšije. Kako će neko da voli nas, kad sebe ne volimo - poručio je Zoran Kalezić.

Živeo je za to da se vrati u svoj zavičaj, ipak, razočaran je onim što je zatekao.

 - Ja sam živeo da se vratim u svoj zavičaj, ali izgleda da ovo više nije moj narod, toliko se sve promenilo, Čeznuo sam da se vratim, ali bolje da sam ostao daleko i zamišljao kako je nekad bilo, nego što sam došao i video stvarnost. Ovde su, nažalost, obezvređene prave vrednosti - rekao je pevač.

Kalezić se osvrnuo i na teške sudbine pojedinih pevača, ali i na film "Toma" o Tomi Zdravkoviću.

- Vidite već šta se dešava sa narodnim pevačima, ne znam zašto se to toliko okomilo na nas. Gledali ste sigurno film "Toma". Ne plače narod za Tomom, nego za vremenom kojeg više nema. To je bilo posebno vreme - prisetio se pevač.

(Dan)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)