REDITELJ "TOME" OBJASNIO: Šabanov lik nije oskrnavljen - evo na šta smo mislili

Novosti onlajn

01. 11. 2021. u 09:50

REDITELj Zoran Lisinac prokomentarisao je oštre komentare na račun stvaralaca filma "Toma", nakon što su čuli repliku koja se izgovara u pomenutom ostvarenju.

РЕДИТЕЉ ТОМЕ ОБЈАСНИО: Шабанов лик није оскрнављен - ево на шта смо мислили

Foto: V. Danilov/Instagram/filmtoma

Radi se o replici za koju mnogi, s razlogom, misle da se odnosi na pokojnog Šabana Šaulića, a pošto estradni menadžer iz filma pominje Šabana i naziva ga "gancijem" koji švercuje cigarete.

- Nije to taj Šaban. To je neki drugi Šaban, ima par njih. Zaista nismo mislili na Šaulića. S druge strane, imate šabane i u svakodnevnom životu! (smeh) - tvrdi reditelj.

Njegovo ime se u daleko manjoj meri pominje od imena Dragana Bjelogrlića, ali Lisinac kaže da mu ne smeta što je Bjela "pokupio kajmak", iako je on taj koji je odradio veći deo posla.

- Ne. On je velika zvezda i na nivou PR-a, to je prodalo film. Meni je bila velika škola da radim s njim i sve je to u redu - istakao je Lisinac.

Za razliku od nekih, koji su pričali da nisu očekivali baš ovoliki uspeh "Tome", Zoran kaže da on jeste.

- Iskreno, koliko god to sada možda zvučalo pretenciozno, ja sam očekivao da će biti hit. Nama je bilo važno da napravimo film o kojem će ljudi pozitivno pričati kada izađu iz bioskopa, a ne da se pitaju: „Šta sam ja ovo gledao?“ - poručio je Lisinac.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Najbolji su kadrovi iza scene - snimanje filma o Tomi Zdravkoviću

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)