ŠABANOVA PORODICA BESNA ZBOG "TOME": Bolje da ga nisu ni spomenuli, nego što jesu kao švercera cigareta!

Novosti onlajn

26. 10. 2021. u 16:24

PORED Lepe Lukić koja nije zadovoljna predstavljanjem svog lika u filmu "Toma", Goca Šaulić, žena legendarnog pevača Šabana Šaulića spremna je da podnese tužbu zbog neprikladnog prikazivanja njenog pokojnog supruga.

ШАБАНОВА ПОРОДИЦА БЕСНА ЗБОГ ТОМЕ: Боље да га нису ни споменули, него што јесу као шверцера цигарета!

Foto: V. Danilov/Instagram/filmtoma

Naime, Goca se iznervirala kada je videla kako je Bjela predstavio njenog pokojnog supruga, odnosno, koliko je na neprikladan i uvredljiv način prikazao publici Šabana.

- Baš su se svi iznervirali oko toga. Realno, bez veze je da od svega što je Šaban u životu uradio u filmu bude pomenut u kontekstu šverca cigareta i kao "Ganci". Bolje da su ga preskočili. Zašto takvu legendu sada omalovažavati na taj način. Mislim da će tužiti Bjelogrlića, ili tražiti da se ta scena izbaci ili promeni kada bude rađena serija - otkriva Šabanov brat Hasan Dudić.

- Ja ne znam ko je glavni krivac što je moj brat ponižen u tom filmu, da li Bjela ili neko drugi. Čime je to Šaban zaslužio? ... Ti uzimaš jednog Šabana, predstavljaš ga kao nebitnog, pa ga još i vređaš. Čemu to? Uradio si film o Tomi, neka akcenat bude na njemu, bio je legenda, ali nemoj da vređaš druge umetnike. Videću sa porodicom, ako treba i da tužimo da se sa mog brata skine ova ljaga, neka to izbace iz filma, iz serije, njihov je problem šta će da rade. Neka ga puste da mirno počiva na onom svetu - zaključio je Hasan, prenoseći utiske porodice Šaulić.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Najbolji su kadrovi iza scene - snimanje filma o Tomi Zdravkoviću

 

(Svet)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)