TOMA ME NIJE OPEVAO NI U JEDNOJ PESMI: Suzana Mančić o odnosu sa legendarnim pevačem - "Nije bio zaljubljen u mene"

Novosti onlajn

16. 10. 2021. u 11:47

Nedavno se navršilo punih trideset godina od smrti najvećeg boema, Tome Zdravkovića, o čijem životu je snimljen i film koji iz dana u dan oduševljava publiku u bioskopima.

ТОМА МЕ НИЈЕ ОПЕВАО НИ У ЈЕДНОЈ ПЕСМИ: Сузана Манчић о односу са легендарним певачем - Није био заљубљен у мене

Foto: Printscreen

Čast da poznaje ovog umetnika, pevača i legendu narodne muzike imala je i Suzana Mančić, koja je s Tomom često išla na turneje.

- Tomu sam znala baš dobro, jer smo nastupali zajedno. Vodila sam programe na koncertima, ali sam i pevala sa njim. To je bilo moje zlatno vreme. Krajem osamdesetih bila sam gošća na njegovoj turneji po bivšoj Jugoslaviji. Sve gradove smo zajedno obišli - prisetila se Suzana.

Voditeljka tvrdi da je pevač krio od svojih prijatelja i saradnika da ima rak bešike.

- Nisam znala da je bolestan. Krio je to i nosio je svoju muku dostojanstveno. Osećala sam da je često napet, ali nisam znala da je takav jer je bolestan. Uvek se trudio da svaki koncert odradi sa dušom, baš onako kako je publika od njega i očekivala. Drago mi je što sam imala čast da nastupam sa velikanom kakav je bio Toma.

Bez obzira na to što je važila za jednu od najlepših devojaka u bivšoj Jugoslaviji, Suzana kaže da Zdravković nije bio zaljubljen u nju.

- Toma mi se nikad nije udvarao. On je svoje ljubavi uglavnom opisivao u pesmama, a ni u jednoj nije opevao Suzanu - rekla je voditeljka.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

Romana Panić u šetnji na savskom keju u Beogradu

 

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)