"KAD GOD SE POGLEDAM U OGLEDALO, VIDEĆU TVOJ LIK": Poznatoj glumici preminuo otac, njena objava na Instagramu slama srca (FOTO)

Novosti onlajn

04. 10. 2021. u 15:28

NAŠOJ poznatoj glumici Jeleni Gavrilović sinoć je preminuo otac.

КАД ГОД СЕ ПОГЛЕДАМ У ОГЛЕДАЛО, ВИДЕЋУ ТВОЈ ЛИК: Познатој глумици преминуо отац, њена објава на Инстаграму слама срца (ФОТО)

Foto Instagram/jelenagavrilovicofficial

O tragediji koja ju je zadesila ona je javnost obavestila preko društvenih mreža, a emotivne reči upućene ocu na njenom Instagram profilu rastopiće i najtvrđa srca.

- Sinoć nas je napustio moj najvoljeniji otac.. moja duša … moja snaga. Čovek velikog srca! Uvek nasmejan i pozitivan bez obzira na okolnosti! Kad god se pogledam u ogledalo videću tvoj lik,jer ti si moj i ja sam tvoja zauvek.

Želela bih da se zahvalim svim lekarima KBC-a Dr Dragiša Mišović koji su se danonoćno borili za njegov život, svim prijateljima koji su uz mene svih ovih dana.
Postoje neke bitke u životu koje se ne mogu dobiti bez obzira koliko veliko srce imaš.
Srešćemo se opet tajko i ja ću da ti pevam tvoju omiljenu pesmu.
Sahrana će se obaviti na gradskom groblju u Lazarevcu u sredu u 14 h - napisala je Jelena.

BONUS VIDEO:

KAD CECA NAPRAVI STORI: Svetlana Ražnatović i njena instagram "priča"

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)