IZMAKAO JOJ "EMI": Opra ostala bez nagrade za intervju sa princom Harijem i Megan Markl

Tanjug

13. 09. 2021. u 00:41

INTERVJU američke TV voditeljke Opre Vinfri sa princom Harijem i njegovom suprugom Megan Markl, koji je uzburkao svetsku javnost, nije večeras dobio najprestižniju američku televizijsku nagradu Emi.

ИЗМАКАО ЈОЈ ЕМИ: Опра остала без награде за интервју са принцом Харијем и Меган Маркл

Foto: Jutjub/Printskrin

Vinfri i njen tim bili su nominovani u kategoriji za najbolje vođenu emisiju, ali je nagradu osvojio glumac Stenli Tuči za emisiju o italijanskoj hrani i kulturi „Tragajući za Italijom”.

Dvočasovni intervju sa vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa potresao je britansku monarhiju kada je Megan optužila jednog od članova kraljevske porodice da je zapitao „koliko bi tamna” mogla da bude boja koža njihovog sina Arčija i navela da ju je život u kraljevskoj porodici doveo „na ivicu samoubistva”, prenosi Rojters.

To je bio prvi televizijski intervju para nakon što su početkom 2020. godine odlučili da se odreknu kraljevskih dužnosti i presele u Kaliforniju.

Intervju je u prva tri dana nakon emitovanja gledalo više od 49 miliona ljudi širom sveta.

Hari i Megan nisu prisustvovali skromnoj ceremoniji na kojoj su se dodeljivale nagrade za kreativnu umetnost koja prethodi dodeli glavnih Emi nagrada sledeće nedelje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)