OVO NIJE SMEO DA KAŽE PRED KAMERAMA: Princ Hari Opri ispričao skandalozan potez jednog člana kraljevske porodice

Novosti onlajn

10. 03. 2021. u 11:55

IZJAVA kako je jedan član kraljevske porodice izrazio strah ili nezadovoljstvo kako bi zbog mešane rase Megan Markl i prvi sin princa Harija mogao da ima tamniju put od svih ostalih članova kraljevske porodice, uzburkala je javnost, a kraljevskoj porodici ponovno stavila etiketu rasista.

ОВО НИЈЕ СМЕО ДА КАЖЕ ПРЕД КАМЕРАМА: Принц Хари Опри испричао скандалозан потез једног члана краљевске породице

Foto EPA

Tek kada su se kamere ugasile, princ Hari otkrio je voditeljki Opri Vinfri najzanimljivi deo intervjua. Naime, nakon što je Megan Markl rekla kako je jedan član kraljevske porodice izrazio zabrinutost da bi maleni Arči po rođenju mogao da ima tamniju boju kožu zbog nje i njenih predaka, krenula su nagađanja ko bi to mogao da bude.

Iako su mnogi svoje opklade stavljali na samu kraljicu Elizabetu, ali i Harijevog dedu princa Filipa, iste su izgubili, budući da je princ Hari rekao kako nisu u pitanju njegovi deda i baba, ali isto tako nije želeo da otkrije o kome je zaista bila reč.

Na žalost javnosti, ta informacija, barem za sada, neće biti otkrivena.

- Nije hteo da otkrije identitet te osobe, ali jasno mi je dao do znanja da nije bilo reč o njegovoj baki ni deki, koji u tim razgovorima nisu ni učestvovali. Iako sam pokušavala da dobijem odgovor od njega, i ispred i iza kamera, nisam uspela - poručila je Vinfri.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)