JEDVA TE ČEKAMO PRINCEZO NAŠA: Katarina Grujić pokazala trudnički stomak, sva blista u cvetnoj haljini (FOTO)

Novosti online

12. 09. 2021. u 16:23

PEVAČICA Katarina Grujić nedavno je potvrdila da je u drugom stanju i da čeka prvo dete sa fudbalerom Markom Gobeljićem sa kojiem se venčala u tajnosti.

ЈЕДВА ТЕ ЧЕКАМО ПРИНЦЕЗО НАША: Катарина Грујић показала труднички стомак, сва блиста у цветној хаљини (ФОТО)

Foto: Instagram

Ona je u šestom mesecu trudnoće i čeka devojčicu za koju su već odabrali ime - Katja. Kaća do sada nije pričala o trudnoći, a sada je na Instagramu podelila emotivnu poruku.

- Najlepši trenutak u životu za mene je onaj kada sam podelila sa voljenom osobom da jedno malo biće, mešavina nas dvoje dolazi na svet! Ta sreća i osećaj se ne može opisati! Za mene, počinje neki novi život, lepši, ispunjeniji, odgovorniji, srećniji! Jedva te čekamo, princezo naša – napisala je ona na Instagramu uz fotografiju na kojoj je u prvom planu njen trudnički stomak.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)