PEVAČICE O SKANDALOZNOJ IZJAVI SADIKA HASANOVIĆA: "Novi Pazar je Srbija! Dečko nije učio geografiju"

Novosti online

25. 08. 2021. u 16:14

SADIK Hasanović, finalista "Zvezda Granda" koji je pevao nacionalističke pesme, vraćen je sa granice Srbije gde mu je zabranjen ulazak.

ПЕВАЧИЦЕ О СКАНДАЛОЗНОЈ ИЗЈАВИ САДИКА ХАСАНОВИЋА: Нови Пазар је Србија! Дечко није учио географију

Foto: Jutjub/Sadik Hasanović Official/G P/RTV Pink Official

Ovu odluku pozdravila je cela Srbija, a njegov komentar da je hteo da ide u Novi Pazar koji nije deo Srbije, razbesneo je javnost.

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - rekao je Hasanović, naveo je Informer.

NJegovu izjavu osudili su mnogi korisnici društvenih mreža, fanovi takmičenja u kojem je učestvovao, kao i brojne javne ličnosti.

Novopazarka, Emina Jahović sa ponosom uvek ističe da je njen rodni grad uvek bio deo Srbije.

- Emina uvek sa ponosom govori o svom rodnom gradu iz koga dolazi i sa zadovoljstvom uvek ističe da je državljanka Republike Srbije, jedine države u kojoj se Novi Pazar nalazi - rekli su iz Emininog PR tima za Kurir.

Još jedna Novopazarka, Elma Sinanović prokomentarisala je Sadikovu izjavu.

- Dečko očigledno nije učio geografiju. Ja živim u Novom Pazaru koji je sastavni deo Srbije i tu nema nikakve polemike - rekla je ona.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)