PUBLIKA JE ISPRATILA BURNIM APLAUZOM: Ceca sinoć nije probala leskovačke specijalitete sa roštilja

Игор Митић
Igor Mitić

24. 08. 2021. u 13:44

KONCERTOM Svetlane Cece Ražnatović u ponedeljak uveče počela je sedmodnevna manifestacija kojom Leskovčani slave roštilj, po kome su poznati na svim meridijanima širom sveta.

ПУБЛИКА ЈЕ ИСПРАТИЛА БУРНИМ АПЛАУЗОМ: Цеца синоћ није пробала лесковачке специјалитете са роштиља

Foto: I. M.

Najavljena kao najveća balkanska zvezda, Ceca je na binu u centru grada izašla praćena burnim aplauzima i vriskom na hiljade ljudi koji su, uprkos epidimiji virusa korona, došli da uživaju u njenoj muzici i neponovljivom ukusu jela sa roštilja.

Ceca je priznala da je dirnuta dočekom i da joj nije bilo lako da otpočne koncert, dok je publici obećala dobru zabavu i provod.

Foto: I. M.

- Bila sam na ivici suza, jer ipak pevam u svom kraju. Nadam se da ću opravdati vaša očekivanja. Vidim da ste mi najlepši, veseli i zdravi i nadam se da će sve proteći dobro – kazala je Ceca i nastavila da ređa svoje hitove.

Najverniji fanovi pevali su sa njom od prvog do poslednjeg takta dvočasovnog koncerta, a pored grla nisu štedeli ni svoje dlanove. Pre nego što je izašla pred publiku Ceca je bila gost gradonačelnika Gorana Cvetanovića u sedištu grada gde joj je priređen svečani prijem uz ocenu da goste „Roštiljijade“ očekuje veče za pamćenje.

Foto: I. M.

- Ogromna mi je čast i zadovoljstvo da sam na otvaranju „Roštiljijade“. Nažalost neću biti degustator pošto sam u postu, ali mi je drago da sam ponovo pred svojim južnjacima – kazala je Ceca - Nikada nisam zaboravila odakle sam potekla i odakle dolazim. Gradonačelnik je bio u pravu kada je rekao da smo mi odavde vrele krvi i ja se nadam da je pred nama veče puno emocije i energije.

Na otvaranju ovogodišnje „Roštiljijade“ izostao je dolazak visokih državnih zvaničnika, a manifestaciju je svojim obraćanjem zvanično otvorio gradonačelnik Cvetanović. Ona po tradiciji počinje defileom „Leskovačkih mažoretkinja“ i velikim vatrometom. Gradonačelnik je svim gostima i svojim sugrađanima poželeo dobar provod i zabavu uz apel da poštuju protivepidemijske mere.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024