NATAŠA BEKVALAC NOVA BONDOVA DEVOJKA? Poznata pevačica oprobaće se u glumačkim vodama - evo o čemu je reč

Novosti onlajn

12. 08. 2021. u 15:20

NATAŠA Bekvalac boriće se za ulogu devojke DŽejmsa Bonda!

НАТАША БЕКВАЛАЦ НОВА БОНДОВА ДЕВОЈКА? Позната певачица опробаће се у глумачким водама - ево о чему је реч

Foto: ATA images

Pevačica se već prijavila za kasting za 26. nastavak filma o najpoznatijem tajnom agentu na svetu.

- Nata je nedavno na Ibici bila sa sestrama kako bi snimila spot za novu pesmu. Tamo je igrom slučaja u hotelu upoznala britanskog filmskog agenta, koji joj je predložio da se prijavi za ulogu u jednoj od najpoznatijih filmskih franšiza na svetu - priča izvor blizak pop zvezdi.

Agent joj je ispričao da širom Evrope organizuje kastinge za uloge nekoliko Bondovih devojaka i da će uskoro tim povodom doći i u Beograd.

- Britanac joj je otkrio da će u novom filmu Bond zavoditi devojke iz cele Evrope i da će jedna od njih biti sa Balkana. Kada mu je Nata ispričala da se već oprobala kao glumica u serijama "Neki novi klinci" i "Žene sa Dedinja", kao i u predstavi "Tajna Crne ruke", on joj je rekao da se obavezno prijavi na kasting u Beogradu. Nije joj obećao ulogu, jer su se za audiciju prijavile i profesionalne glumice, već ju je posavetovao da pruži sve od sebe da baš nju izaberu - priča naš izvor.

Kako se saznaje, Nataša se odmah prijavila za kasting!

- Nata mu je imejlom poslala biografiju i fotografije i nedavno je dobila odgovor sa datumom i mestom gde će biti održana audicija. On joj je napisao da će, ako uđe u uži izbor, morati da prođe još jedan kasting, koji će biti organizovan krajem godine u Londonu. Objasnio joj je da ta uloga, doduše, neće biti velika, ali bi Nati mogla da bude odskočna daska za inostranu karijeru - priča izvor.

Još se ne zna da li će se Danijel Krejg i po šesti put naći u ulozi DŽejmsa Bonda. Kako svetski mediji pišu, u opticaju za novog tajnog agenta 007 su i Tom Hardi, Robert Patinson, Ričard Maden i DŽejms Norton, piše Informer. 

Srpkinja Nađa Regin igrala u dva filma o DŽejms Bondu

Ukoliko dobije ulogu, Nataša Bekvalac će biti druga Srpkinja koja glumi u filmu o najpoznatijem tajnom agentu na svetu. Nađa Regin, poreklom iz Niša, sa Šonom Konerijem glumila je u dva filma o DŽejmsu Bondu: "Iz Rusije s ljubavlju" (1963) i "Goldfinger" (1964). Nađa je glumu završila na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, a početkom šezdesetih godina preselila se u Veliku Britaniju, gde je i preminula 2019.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)