EMINA VIĐENA SA MILIJARDEROM U RESTORANU? Turski mediji šuškaju o obnovljenoj romansi - oboje se skrivaju od očiju javnosti

Novosti onlajn

09. 08. 2021. u 11:41

PEVAČICA Emina Jahović se navodno pomirila sa nekadašnjim partnerom, bogatim turskim biznismenom, Sadetinom Saranom.

ЕМИНА ВИЂЕНА СА МИЛИЈАРДЕРОМ У РЕСТОРАНУ? Турски медији шушкају о обновљеној романси - обоје се скривају од очију јавности

Foto: Printskrin Instagram/yaemina

Naime, pevačici se milijarder javio kad je čuo da ima porodičnih problema, pa su se opet navodno zbližili posle sastanka u jednom restoranu na periferiji Istanbula, iz kog su otišli čim je počeo da se puni da ih, eventualno, neko ne bi fotografisao.

- Emina i Sadetin su se prvo čuli telefonom, pa su zakazali sastanak. Videli su se u restoranu u Istanbulu koji su često posećivali još dok su se zabavljali, pa mu je Emina ispričala kroz kakve probleme prolazi zbog Mustafinog nemara prema deci. Ispričala mu je da on duže vreme ne plaća alimentaciju za sinove Jamana i Javuza, što majku njegove dece pogađa jer to smatra zapostavljanjem. Često pitaju što tata ne dolazi, pa im Emina objašnjava da ima previše obaveza iako su se svađali kada su se poslednji put videli. Sa Sadetinom je razgovarala dva sata, večerali su, a kako je restoran počeo da se puni, on je platio račun, pa su se odvezli njegovim automobilom - priča izvor.

Foto: Printskrin Youtube

Emina i Mustafa

Emina i Sadetin su navodno od tada u kontaktu, ali se više ne sastaju na javnim mestima da turski tabloidi, koji su joj stalno za petama, ne bi počeli da pišu o pomirenju.

- Sadetin je viđen prošle nedelje kod Emine u kraju, ali se zadržao desetak minuta jer su ga komšije primetile. Brzo je izašao da neko od novinara ne bi dobio dojavu i došao, pa se dobro kriju i čuju se uglavnom preko telefona. Ona se nigde ne oglašava niti priča na ovu temu jer sada svako gostovanje u medijima koristi da bi pričala o Mustafi i tome da ga je briga za sinove priča izvor.

- Mustafina finansijska situacija nije loša, pa da zbog toga ima problem da novac šalje deci. Ako jednog dana njegova finansijska situacija bude loša, radiću i za njega, takva sam. Mora da postoji pravda kada su materinstvo i očinstvo u pitanju, kao i u svim pitanjima u životu. Ne želim da Mustafa zanemaruje decu i zato se borim da dobijaju alimentaciju. Ovo je moj način da se ujedno borim i za sve žene koje su se nekada našle ili se nalaze u sličnoj situaciji poput mene - rekla je nedavno Emina.

Foto Instagram/yaemina

Turski muzičar Mustafa Sandal nedavno je za turske medije izjavio da nije tačno da ne brine o sinovima, ali je izbegavao da priča o bivšoj ženi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

NAJDUŽA SVAĐA U ISTORIJI SRPSKOG GLUMIŠTA: Seka kolegi nije oprostila NEPROFESIONALIZAM