“BEOGRAD” ZA POČETAK, VATROMET ZA KRAJ: Koncert Cece Ražnatović kod Smedereva - blistala u ljubičastom, publika pevala uglas (FOTO+VIDEO)

M. K. - D. B.

06. 08. 2021. u 23:26 >> 00:16

FOLK zvezda Svetlana Raznatović održala je u petak veče koncert u klubu "Top river", u akva-parku Jugovo, pored Smedereva.

“БЕОГРАД” ЗА ПОЧЕТАК, ВАТРОМЕТ ЗА КРАЈ: Концерт Цеце Ражнатовић код Смедерева - блистала у љубичастом, публика певала углас (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: I. Marinković

 Ceca je nešto posle 23 h izašla na binu pred više hiljada ljudi, koji su je pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Pevačica je blistala u ljubičastoj haljini.

- Vidim da ste sjajno raspoloženi, mi ćemo se potruditi da vam bude lepo. Neću vam mnogo pričati, ja ću vam pevati - rekla je Ceca, a onda zapevala hit " Beograd".

Posle nekoliko brzih pesama, Ceca je potom promenila ritam, pa je usledila pesma "Dokaz" koja je atmosferu dovela do usijanja.

Atmosfera je sjajna, publika je sve vreme pevala uglas sa Cecom.

Nižu se hitovi "Neodoljiv, neumoljiv", "Lepotan"...

A zatim je usledila emotivna balada "Pile" koju je pevačica posvetila svima koji nisu sa nama.

Ceca je neumorno đuskala i pevala. Žurka je nastavljena uz "Dragane moj" i "Pusti me da raskinem s njom", " Pazi s kime spavaš"...

Svi su bili na nogama, kako mladi u "Top riveru" tako i publika u u VIP delu Akva parka.

Usledila je još jedna čuvena balada - "Maskarada". Svetlana Ražnatović je pozvala sve da upale telefone, odnosno bliceve.

Na oduševljenje publike, usledio je vatromet. Dok su po noćnom nebu iznad Smedereva rakete ispisivale neobične svetleće poruke, čineći atmosferu još lepšom, Ceca je pevala.

Usledio je još jedan hit za kraj ove avgustovske večeri. Bio je to nastup koji će Smederevo da pamti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POZNATA SRPSKA VODITELJKA PRONAĐENA MRTVA