"SAVRŠENI PAR" ZA SREĆAN SOLO START: Zdenko Kolar objavio singl sa "Medžik Bušom"

M. Ć.

29. 07. 2021. u 11:51

ČUVENI nekadašnji basista "Idola", pa zatim saradnik Vlade Divljana i u njegovom kasnijim projektima, Zdenko Kolar (65) objavio je juče prvi solo singl i spot "Savršeni par", urađen u saradnji sa grupom "Medžik buš".

САВРШЕНИ ПАР ЗА СРЕЋАН СОЛО СТАРТ: Зденко Колар објавио сингл са Меџик Бушом

Foto Marina Pešić

Numera najavljuje njihov zajednički album, koji se uskoro očekuje pod etiketom "Kroacija rekordsa".

Autor muzike je Zdenkov kolega po instrumentu, član Bajaginih "Instruktora" Miroslav Cvetković. Radi se o staroj, do sada neobjavljenoj Cveletovoj melodiji, za koju je tekst napisao vođa "Medžik buša" Damjan Dašić. Kolar u spotu glumi šarmantnog barmena, a glavnu žensku ulogu tumači Zorana, njegova koleginica iz Gradskog sekretarijata za saobraćaj, gde je Zdenko zaposlen. U videu se pojavljuje i Kolarova ćerka Katarina, sa svojim momkom. Pesma osvaja na prvo slušanje, a mnogi komentarišu da dosta vuče na "Idole" - konkretno, na numere "Ona to zna", "Radostan dan"...

Medžik Buš, Foto Marina Pešić

Zdenko, koji je veliki trag tokom decenija ostavio i kao član bluz benda "Zona B", upoznao je momke iz "Medžik buša" pred koncert u čast Vlade Divljana, 2018. u beogradskom Sava centru i nije skrivao oduševljenje njihovom svirkom i energijom. Šira javnost je za ovaj bend čula kroz njihovu koncertnu saradnju sa Srđanom Gojkovićem Giletom, pretočenu i u živi album "Retko svirane pesme".

Objavljivanje singla 28. jula za Zdenka ima posebnu simboliku. Baš na taj dan, 1963. godine, preselivši se iz Zemuna u Knez Danilovu ulicu, upoznao je Divljana. Takođe, 28. jula je položio vozački ispit, a, kako kaže, na taj dan desili su mu se još neki važni događaji u životu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)