GLUMAC SA DEVOJKOM NA ARUBI: Andrija Milošević uživa u vili, a posebnu pažnju privukao je jednom fotografijom

Novosti online

28. 07. 2021. u 15:26

GLUMAC Andrija Milošević trenutno uživa sa devojkom i koleginicom Aleksandrom Tomić na odmoru na ostrvu Aruba, a kadrovi sa romantičnog putovanja oduševili su mnoge.

ГЛУМАЦ СА ДЕВОЈКОМ НА АРУБИ: Андрија Милошевић ужива у вили, а посебну пажњу привукао је једном фотографијом

Foto: Instagram

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić uživaju u vili iz koje se prostire predivan pogled, a njih dvoje nisu mogli da odole da ne podele kako izgleda zalazak sunca.

U dvorištu vile nalazi se ogroman bazen, odakle se vidi plaža i more, pa je pogled na ovaj pejzaž predivan.

Nema sumnje da glumački par uživa u romantičnom odmoru, pa su "zaboravili" na telefone zbog toga često ne objavljuje kadrove sa istog. Aleksandra je iznenadila sve kada je postavila jednu Andrijinu fotku, na kojoj on pozira u duksu raznih boja, te su pljuštali i komentari.

- Fotka, sve mi boje dobro stoje - bio je jedan od njih.

Podsetimo, Andrija i Aleksandra su u dugogodišnjoj i srećnoj je vezi. Glumac je nedavno o svojoj devojci govorio sa mnogo ljubavi, a kako je rekao, ima u planu da postane otac.

- Ako je išta u životu pitanje sreće, onda je to pronaći svoju drugu polovinu. Zamislite koliko je tek sada teško, kada je prodaja tela i duše postala standard. Mnogi mladi ljudi danas umesto lica okreću zadnjicu, da bi pokazali ono što smatraju da je najlepše na njima. U ovom veku gu**ca je životna vodilja. LJubav je surova, ako je računate na digitronu - rekao je Andrija Milošević.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)