SEKA ALEKSIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE: Mnogi kažu da je neprepoznatljiva, reakcije na mrežama burne (FOTO)

Novosti online

08. 06. 2021. u 21:40

UVEK doterana, uvek sređena, pažljivo bira odeću koju nosi.

СЕКА АЛЕКСИЋ БЕЗ ТРУНКЕ ШМИНКЕ: Многи кажу да је непрепознатљива, реакције на мрежама бурне (ФОТО)

Foto: Instagram

Folk pevačica Seka Aleksić važi za nekoga ko veoma drži do svog izgleda i nikada se ne pojavljuje bez šminke i brižljivo odabrane odevne kombinacije u javnosti.

I ako važi za jednu od najsređenijih zvezda na našoj estradi, pevačica nema problema da se publici predstavi i u opuštenom izdanju.

Seka je jedna od onih zvezda koja se često obraća i pozdravlja svoju publiku putem društvenih mreža, te često objavljuje Instagram storije u kojima je u kućnom izdanju. Objave su ćešće od kada je pevačica postala majka, i od kada uživa u svom porodičnom životu sa svojim suprugom Veljkom i sinovima Jovanom i Jakovom.

Seka često voli da eksperimentiše kada je u pitanju boja i dužina kose, pa svoje obožavaoce uvek iznenadi nekom promenom izgleda. Nakon što je pre nekoliko godina promenila način oblačenja, te danas važi za jednu od najbolje obučenih pevačica u Srbiji, malo ko zna kako izgleda bez šminke.

Ona je pre izvesnog vremena na svom privatnom Instagram storiju objavila fotografije iz frizerskog salona, a potom fotografije iz svog doma nakon posete salona. Pevačica na video zapisima nije imala ni trunku šminke.

Ono što se može zaključiti je da je Seka do sada, po komentarima svojih obožavatelja, ostavljala bez daha i bez šminke, međutim u poslednje vreme po nekima pevačica izgleda gotovo neprepoznatljivo...

Foto: Instagram

(Srbija danas)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna