"DUŠAN JE PATOLOŠKI LAŽOV": Tanja Savić o mužu nakon što je pokazao papire za razvod - "Ja sam prva podnela zahtev"

Novosti onlajn

07. 06. 2021. u 14:27

SUPRUG pevačice Tanje Savić, Dušan Jovančević, tvrdi da je predao papire za razvod braka.

ДУШАН ЈЕ ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВ: Тања Савић о мужу након што је показао папире за развод - Ја сам прва поднела захтев

Foto: Printskrin

Ovim oglasila se i Tanja, koja navodi da Dušan nije taj koji je prvi predao papire za razvod sudu već ona, te da je on patološki lažov.

- Dušan definitivno živi od žute štampe. On voli senzacije zaista. Trebao je da bude neka javna ličnost, a ne muž Tanje Savić - rekla je pevačica i dodala:

- On je težak, patološki lažov. Zapravo sam ja prva podnela zahtev za razvod braka, a ne on - navela je Tanja, a onda se osvrnula na njihov brak.

- Ćutim i radim u tišini, ništa ne komentarišem niti nekoga uzimam u usta. Sve što sam imala rekla sam odavno, ovo sve je vrzino kolo. Ako se upetljamo sa njim u isto, nema tu kraja. Živela sam sa njim 12 godina, to je pakao od života. Čas je toplo, čas je hladno, za kašičicu ljubavi sam se borila svakodnevno, mislila sam da će se promeniti, ali vuk dlaku menja ali ćud nikada. Ne znam zašto mu se daje publicitet, on nije javna ličnost, već moj bivši muž.

Podsetimo, Dušan je, prošle godine, kako je tvrdila pevačica Tanja Savić, njihove sinove odveo u Australiju bez njenog odobrenja i ona ih od tada nije videla.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri