BANJALUKA OČEKUJE ALEKSANDRA VUČIĆA RAŠIRENIH RUKU: Gradski odbor SNSD-a - zadovoljstvo nam je i čast da ga ugostimo

Novosti online

20. 04. 2021. u 16:04

BANJALUČKI Gradski odbor SNSD-a, predvođen predsednikom Vladom Đajićem, izrazio je zadovoljstvo zbog predstojećeg dolaska predsednika Srbije Aleksandra Vučića i delegacije Vlade Srbije u Banjaluku povodom Dana grada.

БАЊАЛУКА ОЧЕКУЈЕ АЛЕКСАНДРА ВУЧИЋА РАШИРЕНИХ РУКУ: Градски одбор СНСД-а - задовољство нам је и част да га угостимо

Foto: S.M.

- S obzirom na to da je, na predlog Gradskog odbora SNSD-a i Vlade Đajića, Skupština grada donela odluku da najveće gradsko priznanje dodeli predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, čast nam je, a verujemo i svim Banjalučanima, što će nam svojim dolaskom ukazati poverenje i zahvalnost - saopšteno je iz Gradskog odbora SNSD-a.

U saopštenju se dodaje da Banjaluka, ali i ciela Republika Srpska, gledaju u Srbiju kao iskrenog prijatelja koji je uvek spreman da pruži podršku.

- Mi smo jedan narod koji Drina ne razdvaja, već spaja i verujemo da ćemo nastaviti zajedno graditi mostove koji će nas samo još čvršće povezivati - istakli su u Gradskom odboru SNSD-a.

Iz SNSD-a napominju da će, povodom Dana grada - 22. aprila, Ključ grada predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću uručiti predsednik Skupštine grada Banjaluka Mladen Ilić.

Ceremoniji će prisustvovati predsednik i članovi Gradskog odbora SNSD-a, te odbornici u Skupštini grada.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (51)

Tole

20.04.2021. 17:27

@Stefan - @Petre Svi cene i poštuju našu zemlju zahvaljujući upravo Vučiću koji je pokazao koliko je sposoban i odgovoran lider kako u regionu tako i u svetu.

ElezM

20.04.2021. 17:23

RS je naš najveći prijatelj i ovim su pokazali koliko nas cene i poštuju smatram da ova nagrada ide u prave ruke i pravom lideru kakav je zapravo naš predsednik Aleksandar Vučić.

Kole

20.04.2021. 17:26

Pokazali smo mnogo puta da imamo veliko ♥ i uvek smo pomagali našoj braći i uvek treba da nastavimo da im pomažemo smatram da ovo odlikovanje ide u prave ruke i pravom čoveku.

Radule

20.04.2021. 19:33

Očekuju nas veliki zajednički projekti, pomoć koju Srbija otvoreno pruža braći preko Drine zato me i ne čudi što je Vučić uvek rado viđen gost!

Deki

20.04.2021. 22:45

Рука која пружа она и добија! Србија је срећна када може да помогне,а још срећнија када се добра енергија враћа!