PUNA PODRŠKA GRADA: Predsednik bijeljinskog parlamenta u "Orlu"

V. Mitrić

18. 03. 2021. u 15:24

PLANOVI razvoja i poslovne ideje koje “Orao" a. d. želi da ostvari u narednom periodu, mogu značajno da doprinesu razvoju grada Bijeljine i poboljšanju života u našoj zajednici, ocenio je predsjednik Skupštine grada Aleksandar Đurđević nakon obilaska i, kako je rekao, „ otvorenog razgovora sa rukovodiocima preduzeća“ .

ПУНА ПОДРШКА ГРАДА: Председник бијељинског парламента у Орлу

Foto: V. Mitrić

U jedinoj kompaniji iz oblasti vazduhoplovstva u Bosni i Hercegovini u toku su završni radovi na proizvodnim procesima koji će doprineti proširenju poslovnih aktivnosti.

-,,Naš ,, Orao'' je jedan od nosilaca privrede u Bijeljini i strateški je bitan za Grad i Republiku Srpsku. Drago mi je da sve obaveze završava kvalitetno i na vreme, posebno što su pojedini pogoni, poput galvansko - hemijske zaštite ne samo konkurentni na svetskom vazduhoplovnom tržištu nego imaju potencijal proširenja na civilni program - izjavio je Đurđević nakon obilaska ovog pogona.

Đurđević je prisustvovao završnoj proveri mlaznog motora u modernoj ispitnoj stanici i upoznao se sa potencijalima saradnje ,,Orla'' sa namenskom industrijom zemalja u okruženju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna