ADVOKAT PREŽIVEO PRAVI TEROR: Muškarac mu upao u kancelariju, vodio ga do banke po novac, pa pretukao pred Policijskom stanicom u Derventi

N.Đ.

09. 03. 2021. u 14:35

PRAVI horor preživeo je Dejan Bijelić, advokat iz Dervente, nakon gotovo polusatne torture u svojoj kancelariji, nasilnim hodom prema Banci po novac pod pretnjom da će u suprotnom „biti upucan“, i fizičkog napada nadomak Policjske stanice, od strane višestrukog povratnika koji je upravo pristigao sa robije.

АДВОКАТ ПРЕЖИВЕО ПРАВИ ТЕРОР: Мушкарац му упао у канцеларију, водио га до банке по новац, па претукао пред Полицијском станицом у Дервенти

Foto: N.Đ.

Sav u krvi, koja je kiptala iz usta, 39-godišnji advokat je završio u Hitnoj pomoći u Derventi, odakle je prebačen u dobojsku bolnicu. Detaljni snimci tek treba da utvrde stepen povreda od udaraca i pada na beton.

Kako „Novosti“ saznaju advokat se našao na meti Igora L. (44). Samo neki dan nakon što je iznova izašao iz zatvora.

Kako saznajemo iz izvora upućenog u ovaj nesvakidašnji slučaj, osumnjičeni Igor L. je upao u advokatovu kancelariju pod pretnjom ubistva i iznude. Zahtevao je od advokata da mu isplati novac, koji je on izdejstvovao za račun jedne nasilnikove žrtve, koju je zastupao u ranijem procesu.

- Izvesno je da je povratnik više dana pratio advokata, čak se lažno najavio kao „budući klijent Mladen Živković“. Inače, svo vreme od grozne torture u kancelariji, prinudnog hoda prema banci i konačnog fizičkog napada, kriminalac nije vadio ruku iz jakne pod pretnjom da u njoj ima otkočen pištolj-priča naš izvor.

S obrazloženjem da kod sebe nema novac, izašli su iz kancelarije, da bi advokat kod stepenica koje vode ka Policijskoj stanici iza sebe čuo reči da će „biti upucan i pred bankarima“.

- Tada je advokat krenuo prema Policijskoj stanici, da bi nakon strahovitog udarca i pada na beton izgubio svest. Onako krvav i ošamućen od udaraca, nakon se pribrao, advokat je okupljenima izrazio uverenje da je upucan, pa je otuda i Derventom prostrujala vest da je „pucano na advokata“. Srećom spasili su ga pristigli policajci koji su i uhapsili osumnjičenog- kaže naš izvor.

Advokat Bijelić, potvrdio nam je naša saznanja, uz uverenje da nije reč samo o nasilničkom ponašanju i iznudi, već i nameri ubistva.

JEDNOMESEČNI PRITVOR 

POVODOM ovog slučaja sa saopštenjem se oglasila i Policijska uprava Doboj da je „lišen slobode I.L. iz Banjaluke, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo „Iznuda“ i „Nasilničko ponašanje“. Navedeno je da je u pokušaju da potraži policijsku pomoć, „I.L. advokatu zadao više udaraca rukama i nogama, a u čijem daljem napadu je sprečen od strane policijskih službenika“.

Iz policijse su naveli da je I.L. predat u nadležnost dobojskog tužilaštva i da mu je određen jednomesečni pritvor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati