ZA KOPLJE ISPRED SVIH: U Trebinju izabrani najbolji sportisti u 2020. godini , a Vanja Spaić prva

D. CURAĆ

22. 02. 2021. u 06:08

ATLETIČARKA Vanja Spaić najbolji je sportista Trebinja u 2020. godini, dok je priznanje za najbolji sportski kolektiv u prošloj godini pripalo Košarkaškom klubu Leotar.

ЗА КОПЉЕ ИСПРЕД СВИХ: У Требињу изабрани најбољи спортисти у 2020.  години , а Вања Спаић прва

Foto Grad Trebinje

Nagradu za najboljeg sportistu umesto Vanje Spaić primio je njen otac Milan koji je istakao da u narednom periodu očekuje dobre rezultate od svoje kćerke koja je prošle godine bila balkanski prvak u bacanju koplja i među 10 najboljih sportista Republike Srpske.

- U Vanjino ime mogu da kažem da ona radi na ispunjenju norme za Olimpijske igre što bi bilo fenomenalno za nju i Trebinje. Krajnji cilj je Evropsko seniorsko prvenstvo koje se održava u Nemačkoj - rekao je Spaić.

Drugo mesto među najboljim sportistima pripalo je Božidaru Vučureviću, članu Džudo kluba Leotar, a treće mesto dele Marko Šuković, član Atletskog kluba Trebinje, i Đorđije Ninković, član Košarkaškog kluba Leotar.

NAJPERSPEKTIVNIJI

NAJPERSPEKTIVNIJI sportisti u 2020. godini su Ivan Marinović Ot, Anastasija Janjić, Sergej Petrović, Anđelka Lakić, Aleksa Ninković, Marija Radović, Sergej Selimović, Anastasija Koprivica, Milan Andrić, Sara Tomić, Jovan Vukoje, Lara Pujić, Milan Batinić, Ivana Kisin, Pavle Ljubenko, Lara Brnjašić i Matija Vujičić.

Drugoplasirani sportski kolektiv je Atletski klub Leotar, a treće mesto pripada Džudo klubu Leotar.

Zlatna plaketa za životno delo u sportu dodeljena je Draganu Milojeviću, priznanje"Ambasador sporta" dobio je Milena Nikolić, najbolji sportski radnik je Dragan Rakić, a najbolji sportski sudija Dragan Porobić. Priznanje "Prijatelj sporta" otišlo je u ruke Dobroslava Boba Beraka i Borislava Jokanovića.

Priznanje za postignute rezultate u sportu dodeljene su Petru Spaiću i Zlatku Selimoviću. Organizatori manifestacije odlučili su da dodele posthumno priznanje Miloradu Mišu Šekariću.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)