UHAPSILI DVOJICU RAZBOJNIKA: Uspešna akcija pripadnika Bijeljinske policije (FOTO)

V. M.

18. 02. 2021. u 07:13

BIJELjINSKA policija uhapsila je Ž. G. i D. V. iz iz Dvorova kod Bijeljine zbog sumnje da su počinili razbojništvo u mestu Trnjaci, tako što su uz pretnju vatrenog oružja ušli u kuću, gde su otuđili novac i dokumenta, izjavila je Aleksandra Marić, portparolka PU Bijeljina.

УХАПСИЛИ ДВОЈИЦУ РАЗБОЈНИКА: Успешна акција припадника Бијељинске полиције (ФОТО)

Foto V. Mitrić

Ovom dvojcu se na teret stavlja da su 19. januara ove godine oko 19 časova nasilno ušli u kuću oštećene, vezali je selojtep trakom i otuđili oko 40.000 evra i veću količinu zlatnog nakita - kažu u policiji.

Na meti je, kako saznaju "Novosti", bila Raja Tomić iz Broca, penzionerka za koju su oni navodno saznali da je "puna kao brod" i kojoj su odneli svu ušteđevinu. Srećom je sačuvala glavu.

- Nadalje, 19 januara osumnjičeni su oko 19 časova učinili krivično delo razbojništvo nad oštećenom, tako što su nasilno ušli u njenu porodičnu kuću, vezali je selotejp trakom i otuđili oko 40.000 evra i veću količinu zlatnog nakita - kažu u policiji. Na meti je, kako saznaju „Novosti“, bila Raja Tomić iz Broca, penzionerka kojoj su odneli svu ušteđevinu. Srećom je sačuvala glavu. Nesretna žena, od tada, nema mira i spokoja i ne sme da konači u svom domu, koji je podigla zahvaljujući četrdesetogodišnjem mukotrponom radu u Nemačkoj.

Foto: V. Mitrić

- Otkrivanje osumnjičenih je odlična stvar, jer se samo tako može vratiti mir i spokoj i Raji i drugim oštećenim - kaže advokat i rođak Tomićeve, Dušan Tomić.

- Nadam se da će istraga biti brza i efikasna i da će krivci biti valjano kažnjeni, a da će šteta biti nadoknađena.

Uz izveštaj o počinjenim krivičnim delima oni su predati u nadležnost i na dalje postupanje Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju