NESTAO DESIMIR U BANJALUCI: Poslednji put je viđen oko 11 časova ispred porodične kuće u Karanovcu i od tada mu se izgubio svaki trag

O. M.

12. 02. 2021. u 15:00

DESIMIR Tomašević (50) iz Banjaluke nestao je pre četiri dana i policija poziva sve građane koji imaju informacije o njegovom kretanju da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili na dežurni broj 122.

НЕСТАО ДЕСИМИР У БАЊАЛУЦИ: Последњи пут је виђен око 11 часова испред породичне куће у Карановцу и од тада му се изгубио сваки траг

Foto: Privatna arhiva

Tomašević je nestao 8. decembra. Poslednji put je viđen oko 11 časova ispred porodične kuće u Karanovcu kod Banjaluke i od tada mu se izgubio svaki trag. Nestali je visok između 175 i 180 cm, srednje telesne konstitucije, smeđe kose sa visokim zaliscima. Na sebi je imao dužu jaknu sa kapuljačom crne boje i somotne hlače sive boje.

Foto: Privatna arhiva

- PU Banjaluka apeluje na građane da, ukoliko vide nestalo lice ili dođu do bilo kakvim saznanja o njemu da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona 122 - rekla je portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)