SVEČANO U TREBINJU ZA DAN RS: Slavljenička kolona Srpskoj u čast (FOTO)

D. Curać

09. 01. 2021. u 16:36

I OVE godine za Dan Republike Srpske u Trebinju je slavljeničkom kolonom automobile obeležen je ovaj praznik. Automobili, okićeni zastavama Republike Srpske, krenuli su iz nekadašnje kasarne u tom gradu i prošli svim ulicama.

СВЕЧАНО У ТРЕБИЊУ ЗА ДАН РС: Слављеничка колона Српској у част (ФОТО)

Kolona vozila u Trebinju

Dan Republike Srpske obeležili su I predstavnici Gradske boračke organizacije, kao I loklane uprave, koji su položili ceveće I zapalili sveće na Spomenik borcima palim u Odbrambeno-otadžbinskom ratu.

- Danas slavimo naš praznik, našu Republiku Srpsku, naše institucije koje imamo I uvek govorimo da je to naše blago. Ne smemo zaboraviti naše saborce koji su dali život za ono što mi danas imamo – Republiku Srpsku – rekao je Dejena Bodiroga, predsednik GBO Trebinje.

Kolona vozila u Trebinju

 

Gradonačelnik Mirko Ćurić sa spomen obeleža borcima palim u Odbrambeno-otadžbinskom ratu poručio je da ne smemo da zaboravimo ljude koji su dali svoje živote za Republiku Srpsku.

-Republika Srpska je svetinja za sve nas. Poruka je da moramo biti složni. Kao što se ni 90-tih godina nismo delili – tako i mi danas, uprkos razlikama, moramo da se složimo i da imamo jedinstven stav kada je Republika Srpska u pitanju – poručio je Ćurić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a