DOBRO SE OSEĆAM: Dragan Mektić pozitivan na koronu, bivši ministar bezbednosti u izolaciji

N. ĐURIĆ

04. 12. 2020. u 20:42

DRAGAN Mektić (64), aktuelni poslanik SDS-a u Predstavničkom domu parlamenta Bosne i Hercegovine, pogođen je virusom korona.

ДОБРО СЕ ОСЕЋАМ: Драган Мектић позитиван на корону, бивши министар безбедности у изолацији

Foto: Privatna arhiva

Da je oboleo potvrdio je „Novostima“ sam dojučerašnji ministar bezbednosti u Savetu ministara BiH.

On se nalazi u kućnoj izolaciji u Prnjavoru i, kako kaže, oseća se dobro i da mu je, čak, krivo što se po drugi put testirao, pa je sada primoran da „samo leži“.

- Da, pozitivan sam na virus koronu, kako sam obavešten iz UKC RS u Banjaluci, gde sam na moju inicijativu drugi put testiran. Da sam znao „ne bih ga radio“. Prethodni test, od pre desetak dana, pokazao je da sam negativan, i da sam sudeći po nalazima krvne slike, pluća i drugim pretragama - zdrav kao dren! Međutim, kada sam ponovo bio u UKC iskoristio sam priliku da se još jednom testiram i uverim u odlične rezultate i zbog tog gesta silno pokajao, pošto mi je nakon dva dana kući javljeno „da sam pozitivan“ - rekao nam je u telefonskom razgovoru Mektić.

On u svom stilu pojašnjava da bi sada „komotno mogao da kopa i ide na mešalici“, jer se oseća odlično, bez temperature, malaksalosti, kašlja, ili bilo kojeg drugog simptoma koji bi upućivao na zarazu.

-I sve to uz dobar apetit. Neizmerno mi je žao što sam sada primoran da ležim u izolaciji, a imam toliko puno posla - poručuje Mektić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije