„UBIJALI SU NAŠU DECU!” Dodik pred SB UN objasnio srpski stav o NATO paktu, zahtevao samo jedno!

Novosti online

25. 11. 2020. u 16:46

PREDSEDAVAJUĆI i srpski član Predsedništva BiH, Milorad Dodik rekao je u obraćanju pred Savetom bezbednosti UN, da srpski narod ne prihvata članstvo u NATO.

„УБИЈАЛИ СУ НАШУ ДЕЦУ!” Додик пред СБ УН објаснио српски став о НАТО пакту, захтевао само једно!

Foto: Printskrin

Dodik je istakao da je NATO u dva navrata bombardovao Srbe bez saglasnosti ovog tela, te da je to bila unilateralna akcija u kojoj su stradali mnogi nedužni civili i deca.

- Narod koji je to preživio naravno da nema razloga ni potrebe da podržava NATO - poručio je Dodik.

On je ponovio stav da je moguća samo saradnja sa Alijansom, ali ne i članstvo.

- Mi razumemo snagu NATO i nije sporno da sarađujemo. Dokument koji ima BiH sa NATO, koji je NATO pozdravio, kaže da taj sporazum ne prejudicira rešenje vezano za članstvo i ja vas molim da poštujete takve stavove - rekao je Dodik.

(RTRS)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (5)

Sparta

25.11.2020. 21:09

MILE KRALJU.. ?☝️ Svaka ti je zlatna.. Hvala braći Rusima koji su omogucili direktno obracanje Milorada Dodika putem video linka pred SB UN. Veliko hvala Rusima. Ovo je šansa da Mile iznese stvarno i činjenicno stanje u propaloj BiH !!! Živ bio Mile i srecna ti borba u politickom smislu sa zapadnim ali i domacim hijenama !!!

prellee

25.11.2020. 21:10

Sinoć na panelu se mogla vidjeti licemjerna i zlonamjerna volja mnogih zapadnih ambasadora prema Srbima. Sve je dozvoljeno i sve je normalo, dok se ugrožava vitalni Srpski interes u BiH. Usto podržavaju Ured visokog predstavnika i OHR, da pravi državu stanovnicima BiH. Koja samo drskost OHR i njegovog predstavnika, da Ured pravi državu bez volje večine naroda u BiH. Ne priznaju volju naroda pokazanu na izborima, kao ni sam dokument Dejtonski sporazum. Podrška Uredu OHR, a ne za Dejtonski ugovor. Njemčka je naparavila zločin protiv naroda svijeta i ne samo jednom, nego više puta. Na kraju im dozvolili da žive sami sa sobom, a pazi apsurdaa, Srbe su optužili za sve i svašta, a na kraju ih guraju opet da žive zajedno. Nemoguće i politički degradiran jedan slobodarski narod. Njemačka prije svega i ovaj monstrum Incko, to sprovode. Koja samo mržnja i degradacija tog Srpskog naroda. Lično smatram da će svijet uvidjeti grešku i sve to na vrijeme korigirati, za mir na Balkanu.

EUskeptik

18.12.2020. 07:27

U EU oprezno , u NATO nikako . Mnogo šta se da tumačiti ali očigledno se ne sme zaboraviti , a Bog neka im oprašta . Neka dolaze ovde s respektom , kao što mi idemo njima .