POSTAVLJEN JE ZA V.D. PREDSEDNIKA: Siniša Vidović preuzima GO Ujedinjene Srpske u Banjaluci

S.M.

24. 11. 2020. u 14:15

Siniša Vidović postavljen je za v.d. predsednika Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Banjaluka nakon što je predsednik ove partije Nenad Stevandić prihvatio ostavku Milana Petkovića na mesto predsednika tog odbora.

ПОСТАВЉЕН ЈЕ ЗА В.Д. ПРЕДСЕДНИКА: Синиша Видовић преузима ГО Уједињене Српске у Бањалуци

Foto: Ujedinjena Srpska

-Ujedinjena Srpska je zadovoljna i ponosna doprinosom gospodin Milana Petkovića izbornim  rezultatima u Banjaluci i u Izbornoj jedinici 3, kao i njegovim radom kao šefa pravnog tima Ujedinjene Srpske i radom u Narodnoj skupštini RS na mestu potpredsednika, saopšteno je iz Ujedinjene Srpske.

Iz ove partije odbacuju spekulacije o navodnom napuštanju stanke.

-Još jednom podvlačimo da gospodin Milan Petković ostaje potpredsednik Ujedinjene Srpske i šef pravnog tima Ujedinjene Srpske, te da je ostavka na jednu od funkcija koje je obavljao lični čin donesen uz konsultaciju i znanje predsednika stranke, navod eiz US.

Ističu da je Ujedinjena Srpska sposobna za uključivanje više ljudi na rukovodeće funkcije u stranci, ne zanemarujući ničije dosadašnje doprinose i zasluge i ostajući otvorena i stabilna u daljem napredovanju.

-Dogovori unutar Ujedinjene Srpske su uvek bili na korist stanke, pa tako i sve što je gospodin Milan Petković do sada uradio i što će uraditi ubuduće, biće u korist Ujedinjene Srpske, dodali su iz Ujedinjene Srpske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati