POSLANICI SKUPŠTINE SRPSKE RASPRAVLJAJU O AERODROMU TREBINJE: Prvi avioni najavljeni za kraj 2021. godine

R.S.

22. 09. 2020. u 13:23

POSLANICI Narodne skupštine Republike Srpske raspravljaju danas o Predlogu Zakona o posebnom postupku eksproprijacije radi izgradnje aerodroma u Trebinju, po hitnom postupku, te o odluci o izradi Zoning plana područja posebne namene.

ПОСЛАНИЦИ СКУПШТИНЕ СРПСКЕ РАСПРАВЉАЈУ О АЕРОДРОМУ ТРЕБИЊЕ: Први авиони најављени за крај 2021. године

Foto D. Curać

Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas tokom Aktuelnog časa u skupštini Srpske, da bi prvi avioni sa aerodroma u Trebinju trebalo da polete krajem 2021. godine.

- Očekuje se da prvi avioni polete krajem 2021. godine – rekao je Višković.

Najavio je da bi se već od 1. oktobra trebalo ući u postupak espkroprijacije za izgradnju aerodroma, kao i da se radi o lokaciji sa dobrim klimatskim uslovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

USVOJEN IZBORNI ZAKON REPUBLIKE SRPSKE: Rasprava u NSRS se odužila do dva sata posle ponoći