VELIKI DAN ZA ŠARGOVAC: Darko Milošević o obnovi putne infrastrukture

S. M.

17. 09. 2020. u 14:07

SUTRA će u Šargovcu biti puštena u promet novoizgrađena Šargovačka ulica, čime će konačno biti rešen višedecenijski problem jednog velikog dela grada Banjaluke.

ВЕЛИКИ ДАН ЗА ШАРГОВАЦ: Дарко Милошевић о обнови путне инфраструктуре

Foto: Grad Banja Luka

Odbornik u Skupštini grada Banjaluka i član Saveta MZ Šargovac Darko Milošević tim povodom je zahvalio na podršci i pomoći svima koji su učestvovali u realizaciji ovog projekta. 

- Pre svega želim da zahvalim našem komšiji i drugu, narodnom poslaniku i predsedniku SPS Goranu Selaku na inicijativi i stalnom zalaganju za rešavanje ovog problema. Veliku podršku Šargovac je imao i u aktuelnoj predsednici Željki Cvijanović koja je kao premijer prihvatila inicijativu, gde je Vlada RS uputila značajnu finansijsku podršku za gradnju prve faze. Hvala i Gradskoj uprava na čelu sa Igorom Radojičićem, koji su nastavili posao ravnomjernog razvoja grada i koji su ovim učinili zaista mnogo za naše naselje i za grad. Zahvalnost dugujemo i izvođačima radova koji su na vreme i kvalitetno uradili posao, kao i svim meštanima, kojima želim da zahvalim na strpljenju i poverenju. Sutra je veliki dan za naše naselje i ovim putem pozivam sve koji su pomogli i podržali ovaj projekat da dođu i prisustvuju svečanom otvaranju. Jedan veliki posao je iza nas, nastavljamo dalje, složno i jedinstveno - poručio je Milošević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)