NOVOSTI SAZNAJU: Krivac za tragediju u Tesliću vozio bez dozvole!

O. Matavulj

17. 08. 2020. u 13:59

GORAN Bijelac (20) iz Teslića, koji je skrivio stravičnu saobraćajnu nesreću u kojoj su poginule Svjetlana Livnjak (37), njena kćerka Dragana (19) i teško povređeni suprug Zoran Livnjak (45) i mlađa kći Sofija (4), automobilom "audi A6" upravljao je bez vozačke dozvole, ekskluzivno saznaju Novosti!

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Кривац за трагедију у Теслићу возио без дозволе!

Foto: Avaz

Naime, Bijelcu je PU Doboj 26. juna oduzela vozačku dozvolu jer je "uhvaćen" u prebrzoj vožnji, čak 51 kilometar na sat preko ograničenja.

- Sredinom maja policija ga je sankcionisala jer je na mestu na kome je brzina ograničena na 50 km/h, vozio čak 101 km/h! Nakon toga vozačka dozvola mu je oduzeta na dva meseca i imao je zabranu upravljanja vozilom do 26. avgusta ove godine - tvrdi dobro upućeni izvor.

Foto: Avaz

On pojašnjava da to Bijelca nije sprečavalo da vozi, jer je i pre desetak kažnjen jer je vozio bez vozačke dozvole, koja je deponovana u PU Doboj.

Podsetimo, uviđajem je utvrđeno da je Bijelac skrivio stravičnu nesreću tako što je "audijem A6" prešao u levu saobraćajnu traku i direktno udario u "fijat mareu" u kojoj se vozila porodica Livnjak.

Foto: Avaz

Bijelac nakon nesreće nije uhapšen, ali će tokom dana biti ispitan na okolnosti nesreće. Na teret mu se stavlja da je počinio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja, za koje je zakonom zaprećena kazna od dve do 12 godina zatvora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (19)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja