ŠAKIĆ UHAPŠEN ZBOG UBISTVA ĆULUMA: Policija ga brutalno uhapsila u kafiću, gosti se tresli od straha (VIDEO)

O. M.

28. 07. 2020. u 14:57

SINIŠA Šakić zvani Kinez uhapšen je u Banjaluci zbog sumnje da je ubio Slavišu Ćuluma!

ШАКИЋ УХАПШЕН ЗБОГ УБИСТВА ЋУЛУМА: Полиција га брутално ухапсила у кафићу, гости се тресли од страха (ВИДЕО)

Foto: O. M.

Šakića su u hotelu "Bosna" uhapsili inspektori Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP-a RS u saradnji sa Specijalnom antiterorističkom jedinicom MUP RS.

Očevici pričaju da su baštu hotela "upali" maskirani policajci naoružani dugim cevima.

- Šakić je sedeo s dva momka u bašti kada je upala policija. To je izgledalo brutalno! Desetak maskiranih policajaca počelo je da viče i galami. Svi su isprepadali. Jednog momka su povukli za majicu oborili na pod, a onda mu kleki na vrat. Niko nije smeo ni da pisne. Ko god se obratio policajcima dobili su odgovor: "Tišina, ćuti!". Gosti kafića su se tresli od straha - pričaju očevici, navodeći da su sa Šakićem privedeni i momci koji su s njim sedeli.

Foto: O. M.


Slaviša Ćulum ubijen 15. maja u sačekuši na makadamskom putu nedaleko od svoje kuće u Dragočaju kod Banjaluke. Izrešetan je rafalima iz automatske puške dok se vozio Golfom 6 i to samo mesec dana od izlaska iz fočanskog zatvora u kojem je odležao kaznu za pokušaj ubistva Jovana Jošila, te pljačku banke.
Ubice su motocilkom pobegle s mesta zločina, pri čemu su snimljeni nadzornim kamerama, na kojima se vidi da su bili obučeni u maskirnu odeću, dok su preko glava nosili kacige. Utvrđeno je da su pobegli prema opštini Gradiška, gde im se izgubio trag, što ide u prilog činjenici da je zločin bio dobro organizovan i unapred pripremljen.

Foto MUP RS

Policija je ranije tragala za Šakićem u okviru ove istrage, da bi se sam predao policiji na graničnom prelazu sa Hrvatskom. Tada je saslušan na okolnosti ubistva i sve je negirao, pa je ubrzo pušten na slobodu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati