SAŠU ĆERKA (14) TROVALA LEKOVIMA KOJE JE NABAVILA TETKA: Otkriveni svi detalji brutalnog ubistva

Милица Шкорић
Milica Škorić

02. 02. 2024. u 09:21

PRITVOR do 30 dana određen je osumnjičenima za surovo ubistvo Saše Kulišića iz Doboja, koji je pronađen mrtav u šumi 30. januara. Nedugo nakon pronalaska tela, uhapšeni su Sašina supruga Andrea K. i Dražen L. (19), sa kojim je, navodno, bila u ljubavnoj vezi.

САШУ ЋЕРКА (14) ТРОВАЛА ЛЕКОВИМА КОЈЕ ЈЕ НАБАВИЛА ТЕТКА: Откривени сви детаљи бруталног убиства

Foto: Srna/Fejsbuk

Potom je privedena i Sašina maloletna ćerka (14), zbog sumnje da je učestvovala u ubistvu oca.

Kako je danas saopšteno iz suda, osumnjičenima se stavlja na teret da su u tačno neutvrđenom vremenskom periodu od 29. januara 2024. godine do 30. januara 2024. godine, po prethodnom dogovoru zajedno sa maloletnom ćerkom prvoosumnjičene Andree K., a u nameri da Sašu liše života dana 29. januara u popodnevnim časovima, a nakon što je ćerka, kako se sumnja, usitnila veći broj tableta naziva "Treana“ jačine 10 mg, koje je kupila sestra prvoosumnjičene V. M. na molbu osumnjičenih, iste pomešala sa vodom, da bi, po dogovoru sa majkom i Draženom, maloletna ćerka u večernjim časovima otišla u porodičnu kuću svog oca i u vodu, od koje je posle napravila limunadu, sipala prah.

- Limunadu je dala svom ocu u nameri da ga tako omami i uspava, a tablete su ćerka i prvoosumnjičena A. K. i u ranijem periodu davale oštećenom K. S., a da on za to nije znao, da bi nakon što su tablete počele delovati i nakon što je oštećeni S. K. zaspao, ostavila otključana ulazna vrata od kuće, o čemu je obavestila osumnjičene koji su došli i ušli u unutrašnjost kuće, nakon čega su po ulasku u unutrašnjost kuće maloletnoj devojčici rekli da ide u dnevnu sobu i da zatvori vrata, a osumnjičeni su ušli u sobu gde je spavao oštećeni K. S. gde su ga vezali na način da su mu oblepili glavu sivom selotejp trakom, a noge i ruke vezali kanapom i selotejp trakom i zadali mu par udaraca od kojih je krvario, da bi ga potom izneli iz kuće i motornim putničkim vozilom odvezli - navodi se u saopštenju.

Kada su stigli u blizinu izletišta Preslica, tu su Sašu, kako se veruje, ubili.

- Osumnjičeni su mu zadali nepoznatim predmetom četiri ubodne rane u predelu stomaka i usled razvoja teškog traumatskog i hipovolemičkog šoka izazvanog povređivanjem i gubitkom krvi nastupila je smrt, da bi ga takvog ostavili u šumi i uputili se u nepoznatom pravcu - ističe se dalje u saopštenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)