"ROĐAK IH JE VIDEO DA SE LJUBE, ON U TO NIJE VEROVAO": Ćerka ubijenog muškarca u Doboju - Jedini motiv je novac! (FOTO)

Novosti online

31. 01. 2024. u 20:27

SAŠA K. (46) je na brutalan način ubijen u Doboju u Bosni i Hercegovini, ronioci SAJ traže oružje kojim je ubijen, a osumnjičeni za ubistvo su njegova supruga A.K. (33) i njen ljubavnik D.L. (19).

РОЂАК ИХ ЈЕ ВИДЕО ДА СЕ ЉУБЕ, ОН У ТО НИЈЕ ВЕРОВАО: Ћерка убијеног мушкарца у Добоју - Једини мотив је новац! (ФОТО)

Foto: Fejsbuk/sasakulusic

Oglasila se i Tamara S. (22), ćerka žrtve, koja je u javnost iznela mnoge nepoznate detalje. Naime, ona tvrdi da njena maćeha i njen ljubavnik planirali ubistvo njenog oca i da su se za zločin pripremili do najsitnijih detalja.Kuma bračnog para je prijavila zločin nekoliko časova kasnije kada su oni nestali iz kuće.

Ćerka je otkrila kako su njen ubijeni otac i A.K. upoznali.

- Moj otac je još pre 15 godina otpočeo vanbračnu zajednicu s njom.On je bio imućan i bogat čovek i jasno je kao dan da je ona od samog početka s njim. Pre njega je živela sa samohranom majkom i dve sestre u kući koja nije imala osnovne uslove za život… Sve ove godine su imali miran i normalan život, ovo što se dogodilo sve, apsolutno sve je šokiralo jer to nije moglo ni da se nasluti. Ja sam mu dete iz prvog braka, ali sam živela sa njima pet godina, sve posle toga sam ih posećivala - kaže  Tamara.

Ističe da godinama nije bilo ni reči o preljubi sa ijedne strane.

NISI TO ZASLUŽIO...

TAMARA se od oca oprostila i na Instagramu, potresnim rečima:

- Napustio si nas na najgori način.. Onako kako niko ne zaslužuje… Pamtićemo te po onom što si bio NAJBOLjI I NAJJAČI.. Nikad nećeš biti zaboravljen!

- Sve se promenilo kada je rođak video ženu mog oca ispred jednog lokala, sa nepoznatim dečkom kako se ljubi. Pozvao ga je i rekao mu, ali moj otac u to nije na prvu poverovao. Ne znam šta se tu dogodilo, niko to ne zna. Digla sam opštu paniku i digla celu njegovu porodicu da saznamo nešto jer smo njega u tom momentu zvali, nije se javljao, zvali smo njegovu ženu koja se, takođe, nije javljala i to su bili prvi znaci da nešto nije u redu. Uglavnom, saznali smo iz policije da pronađeno telo pripada mom ocu, ali u tom momentu nam još nije bilo jasno zasto nam ta žena ništa ne javlja...- ispričala je ćerka.

Na početku nije verovala da se to stvarno desilo. Poseta porodičnoj kući ju je nažalost razuverila.

- U policiji smo saznali da je jedna osoba uhapšena tj. dečko od 19. godina, koji je navodno ljubavnik dotične, a da je ona u bekstvu. Nisam mogla da poverujem u sve to i krenula sam ka kući mog oca i imala sam šta da vidim. Ostala sam sleđena. Kada sam došla, slivala se svuda voda, a niko mi nije otvarao vrata, neko je pre mog dolasaka uklanjao tragove. Jedan jedini motiv svega je što je dotična imala i znala sve o njemu i o novcu i jedini motiv za sve ovo je koristoljublje što će se i dokazati, a njihove dve maloletne kćerke su kod njene sestre - dodaje Tamara S.

(Informer)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!