NEDU IZBO NOŽEM, PA JE UGUŠIO TRULEKS KRPOM? Produžen pritvor osumnjičenom za ubistvo, zločin šokirao Prijedor

S. MIŠLjENOVIĆ

28. 02. 2023. u 18:00

OKRUŽNI sud u Prijedoru produžio je pritvor Žarku Zoriću (39) iz Prijedora osumnjičenom za teško ubistvo partnerke Nede Milojević (44) koju je izbo nožem i gušio krpom! Kako je potvrđeno "Novostima", pritvor je produžen za još dva meseca.

НЕДУ ИЗБО НОЖЕМ, ПА ЈЕ УГУШИО ТРУЛЕКС КРПОМ? Продужен притвор осумњиченом за убиство, злочин шокирао Приједор

Ilustracija Foto D. Pozderović

Podsetimo, zločin se dogodio 20. januara ove godine i šokirao je Prijedorčane zbog brutalnosti. Prema nezvaničnim informacijama, motiv stravičnog zločina je ljubomora.

Zorić i Milojevićeva su bili u vezi, ali su se kritični dan posvađali. Obdukcija nesrećne žena je pokazala da je više puta izbodena nožem i to po glavi i vratu, a povrede je imala i po rukama, što ukazuje da je pokušala da se odbrani od ubice.

Nakon zločina Zorić je u stanu podmetnuo požar, kako bi prikrio tragove ubistva, a onda je pobegao iz zgrade. Nakon dojave požara intervenisali su vatrogasci koji su u stanu zatekli telo.

Istražujući slučaj, policija je od komšija saznala da se na dan ubistva, ali i noć pre iz stana čula svađa, što je pomoglo u otkrivanju identiteta osumnjičenog koji je ubrzo i uhapšen.

On je tužiocima ispričao da je između njih došlo do svađe, te da mu se pod rukom zatekao nož koji je potegao i partnerki nanio smrtonosne povrede. Detalje napada, nije opisivao navodeći da se ne seća najbolje kako se sve odvijalo.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)